Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Для пошиття яких виробів обирати тракторні блискавки?

Автор: Светлана Егорова, 29.08.2022, 14:19:04 Для яких виробів обирати тракторні блискавки

Кожному виробу підходить свій вид блискавки. Так, на джинсових виробах ми звикли бачити металеві застібки, на сукнях — потаємні блискавки, на взутті зазвичай використовують спіральні, а на верхньому зимовому або осінньому одязі частіше зустрічаються тракторні блискавки. Але, застосування останніх набагато ширше. Найбільшим виробником пластмасових тракторних (литих) застібок-блискавок в Україні є завод “Молнія”. На сайті компанії представлені різні типи тракторних блискавок для одягу та інших виробів.

Тракторні блискавки та їх застосування у швейній справі

Професіонали називають представлений вид литою блискавкою, оскільки виготовляється вона методом лиття зубів, які закріплюються на стрічці. А от в розмовній мові частіше її називають тракторною, адже форма зубців схожа на гусениці спецтехніки.

Завдяки своїй конструкції вона вважається більш міцною та довговічною. Саме тому її використовуються при пошитті виробів з більш щільних тканин. Вона знаходить своє застосування при пошитті:

  • верхнього одягу: курток, жилеток, вітрівок;
  • спецодягу та фірмового одягу;
  • спортивного одягу та верхнього туристичного;
  • чохлів, палаток та тентів;
  • спортивних рюкзаків та сумок.


Різновиди тракторних блискавок та їх особливості

Український бренд Molniya виготовляє тракторні застібки-блискавки оптом для великих та середніх компаній, швейних фабрик, а також ательє, ремонту одягу та інших бізнесів. 

В асортименті представлені:

  • Тракторна блискавка Л7. Універсальна застібка з оригінальною формою зубців. Виготовляється  у вигляді нероз’ємної, нероз’ємної O/X/R, роз’ємної та роз’ємної з двома замками (бігунками).
  • Тракторна блискавка Л8. Більш міцний та масивний тип застібки. Виготовляється  у вигляді роз’ємної та роз’ємної з двома замками (бігунками).


До застібки можна обрати бігунок (собачку) з тим брелоком, який найбільше підійде саме до виробу, куди буде вшиватися блискавка. На замовлення є можливість виготовити й індивідуальну форму брелока та нанесення логотипа.

Власні виробничі потужності дозволяють виготовляти застібки будь-якої довжини та кольору. А унікальний метод фарбування “контраст”, де стрічка та зуби різного кольору в різних комбінаціях, додадуть оригінальності та родзинки будь-якому одягу або аксесуару.

Крім цього, тракторна застібка має додаткові переваги:

  • завдяки гладкій поверхні зубців замок легко “ходить” по застібці;
  • легко застібається та розстібається, тому нею можуть користуватись навіть маленькі діти;
  • масивність та форма зубів додає міцності та зносостійкості.


Як обрати якісну литу блискавку?

Від якості блискавки залежить якість виробу. Тому необхідно ретельно обирати представлений вид фурнітури. Перш за все ознайомтесь детально з виробником блискавок та його виробництвом. Наприклад, завод “Молнія” приділяє значну увагу якості, починаючи від сировини до кінцевого продукту. На власній обладнаній промисловій лабораторії застібка проходить три етапи перевірки, а якість підтверджується сертифікатами та паспортом якості.

Для того, щоб оцінити застібку, перед покупкою партії можна замовити зразок тракторної блискавки. Консультанти компанії допоможуть з оформленням та проконсультують з питанню співпраці. Molniya.com.ua — оптовий виробник якісних пластмасових застібок-блискавок.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 29.08.2022 | Переглядів: 627 | мода, пошив, одежда, Молния, застежка

Читайте також на цю тему: