Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Скільки повинен коштувати гарний складаний ніж?

Автор: Сергій Ковальчук, 15.07.2022, 14:00:46 Скільки повинен коштувати гарний складаний ніж?

Складаний ніж може бути корисним для людини будь-якого роду діяльності, так як без ножа важко виконувати безліч господарсько-побутових робіт. Для того щоб правильно купити складаний ніж треба мати деяку інформацію. Основним фактором ціни на ніж є сталь з якої зроблений клинок і звичайно ж бренд. В даному випадку розглянемо основний сегмент складних ножів – це ножі у середній ціновій категорії 35 $. Нижче докладно розглянемо як ножовий бренд та сталь на ножі впливає на ціну та якість складаного ножа.

Ножовий бренд

Існує тисячі ножових брендів, серед них є ножі нішового характеру націлені не на практичність, а на дизайн, ножі такого класу часто бувають колекційними або як іміджевий аксесуар. Як правило такі ножі коштують дорого і не мають видатних характеристик. Для масового покупця найбільше цікаві бренди які поєднують у собі співвідношення ціни та якості.

В Україні одним із таких брендів є ARMS AREA ножі від цієї ножової компанії планувались як практичні робочі ножі на кожен день, за середньою ціною. Ця ножова компанія досить молода і лише завойовує ринок, але ножі від цього бренду успішно продаються не тільки в Україні, але і в Європі та США. Дана компанія врахувала багато відгуків клієнтів та втілила рекомендації користувачів у своїх ножах.

Сталь на складных ножах

Сталь на клинку ножа завжди була предметом суперечки і від неї суттєво залежить ціна ножа. На думку багатьох досвідчених користувачів гарною і оптимальною сталлю для виконання більшості господарсько побутових робіт є сталь середнього цінового сегмента, наприклад 9Cr18MoV або її аналоги - це Китайська сталь, яка володіє оптимальними властивостями по опору до іржавіння, якостями по утриманню заточки та пружності клинка. Для прикладу нижче ви можете переглянути тест сталі 9Cr18MoV від ножового бренду ARMS AREA.

Цей тест наочно показує якість сталі та її робочі властивості.
 


Сподіваємося ця стаття та відео були корисними для вас і у разі вибору доладного ножа ви зробите правильний вибір і придбаєте ніж по оптимальній ціні та якості.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 15.07.2022 | Переглядів: 651 | Нож, гаджеты

Читайте також на цю тему: