Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Як знайти виробника якісних кришок для стаканів?

Автор: Светлана Егорова, 19.08.2022, 20:24:24 Як знайти виробника якісних кришок для стаканів?
Відвідуючі заклади громадського харчування або місцеві кав‘ярні усі ми вже звикли до модних, інстаграмних стаканчиків з  пластиковими чи паперовими кришками у які зазвичай беремо каву, чай та інші напої на винос.  Проте, багато хто напевно навіть не замислюється для чого потрібні кришки для стаканів.

Здавалось би це зайві витрати для кафе, але саме наявність цієї деталі у стаканчику говорить про свідомість закладу, а ось замовити найякісніші кришки для стаканів можна за посиланням https://ukrtopplast.com.ua/ru

Навіщо потрібні ці кришки?

  • підходять для напоїв будь-якої температури;
  • запобігають потраплянню пилу та іншого бруду в напій;
  • дозволяють довше зберігати температуру гарячого напою;


Які кришки існують? 

Насправді у наш час асортимент кришок доволі різноманітний, власник бізнесу або бариста мають можливість обрати будь-які на власний смак. В Україні можна знайти близько 500 різновидів кришок. Вони бувають: 
  • класичні;
  • брендовані;
  • з клапаном;
  • з зображенням тварин;
  • в індивідуальній упаковці та ін.

Вийти на каву та запостити це в соціальні мережі стало вже звичним ритуалом. Саме тому лише оздоблення звичайного паперового стаканчика та кришки може привернути увагу ще більшої кількості клієнтів. Окрім того, оздоблення одноразового посуду повинно гармонійно вписатися у загальний стиль та концепцію вашого закладу. Особливо це стосується кав’ярень, адже напої та спосіб їх подачі - те заради чого приходять споживачі. Тому треба шукати різні шляхи, як виділятися серед конкурентів.

Відповідно і колір ви можете обирати той, який вам буде до вподоби.

Щодо розміру, зазвичай стандартні розміри кришок на паперові стакани бувають від 69 мм(для найменших) до 95 мм(для найбільших)

Як знайти якісного виробника?

Якісний виробник продукції - це в першу чергу той хто дбає про здоров‘я споживача та будує своє виробництво на екоматеріалах, тобто тих, які легко розкладаються в ґрунті. Це може бути біопластик, папір або будь-який інший безпечний для навколишнього середовища матеріал. Неякісно виготовлена кришка здається дрібницею, але вона може завдати шкоди не лише природі, а й вашому здоров’ю. Неякісний пластик, якій вступає в реакцію з гарячою рідиною може виділяти не надто корисні речовини, після чого ваш організм вам точно не подякує.

Не дарма кажуть - бізнес будується на дрібницях, споживач не дурень, він все помічає і знає не гірше за вас, тому варто приділяти окрему увагу кожному моменту з якого складається сфера послуг.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 19.08.2022 | Переглядів: 480 | крышка для стакана, стакан, производство крышек

Читайте також на цю тему: