Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Чому варто вибрати Autel?

Автор: Дар'я Войташевська, 30.08.2022, 09:50:37 Чому варто вибрати Autel?
Американська компанія з виробництва коптерів заснована в 2014 командою фахівців, пов'язаних бажанням розвиватися й створювати якісні літальні апарати. Ще до випуску першої моделі, виробник уважно вивчив побажання користувачів, тому не дивно що X-STAR був тепло прийнятий в світі. Тенденція зберігається досі, тому кожен Autel квадрокоптер на flytechnology.ua відповідає високим оцінками експертів. На цьому переваги бренду не закінчуються. 

Актуальна діяльність компанії 

Незважаючи на те, що бренд належить американцям, в розробці кожного продукту беруть участь групи фахівців з Китаю та Німеччини. Вони ж проводять тренувальні тести на спеціально виділених майданчиках. Подібна плідність пройшла не дарма — за майже десятирічну історію існування, компанія подала понад 800 патентів на власні винаходи. 
 
Сьогодні в каталогах різноманітних магазинів, наприклад Flytechnology, можна легко підібрати квадрокоптери для комерційного або особистого застосування. Досить тільки знати як вибрати найбільш відповідний варіант. 

Тонкощі покупки коптера 

При виборі, варто звернути увагу на:
  • призначення;
  • тип матриці;
  • вид об'єктива;
  • максимальний час польоту;
  • тривалість роботи акумулятора. 
 
Останній показник прямо залежить не тільки від ємності батареї, але і використовуваної програми. Якщо планується відеозйомка 4К роздільною здатністю, дрон розрядиться швидше, ніж просто робити фото. 
 
Для зручності використання, рекомендується звернути увагу і на допоміжний функціонал, прописаний в характеристиках приладів. Наприклад, можливість автоматичного коригування яскравості і контрастності при підвищеній хмарності або зйомці в темний час доби. 
 
Додатково не забудьте підібрати аксесуари для зберігання коптера, наприклад чохол, фільтри або запасні пропелери. Адже саме вони можуть постраждати від зіткнення зі сторонніми предметами.
Автор: Дар'я Войташевська, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 30.08.2022 | Переглядів: 562 | Квадрокоптер, техника

Читайте також на цю тему: