Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Тренди у розвитку мобільних додатків

Автор: Оксана Загороднюк, 22.10.2022, 12:44:04 Тренди у розвитку мобільних додатків
Мобільні додатки набули великої популярності серед користувачів ґаджетів. Вони стали нашими помічниками у всьому.  Зараз можна знайти мобільний додаток будь-якого призначення. Ви можете використовувати їх для заняття спортом, відслідковування жіночого циклу та загалом здоров‘я. Ми використовуємо їх для творчих цілей, створення різного роду фото та відео матеріалу. Мобільні ігри зараз є ледь не кожному смартфоні.

Вони слугують для нас свого роду способом розваги, але деякі мають послуги сповіщення, нагадування, що може врятувати не тільки час, але й життя у наш непростий час.

Телефон постійно в наших руках вдома, на роботі, на вулиці, перед сном, у кав’ярні з друзями. Статистика показує, що 88% мобільного часу ми витрачаємо на додатки.

Можна сказати, що мобільні додатки стали невід’ємною частиною нашого життя. Саме тому вони постійно оновлюються, бо розробники намагаються постійно їх вдосконалювати й урізноманітнювати функціонал, а обираючи той чи інший додаток, ми неодмінно звертаємо увагу на відгуки клієнтів

Спеціалісти та розробники команди NIXSolutions. прогнозують, що світовий ринок розробки мобільних додатків зросте до 44,3 трильйона доларів  до 2027 року.

Зазвичай нас дуже дратують  сповіщення від додатків, але їх легко можна вимкнути. Та є окремі люди, які саме завдяки сповіщенням тримають зв’язок з додатками, які вони активно використовують. 

Мобільні додатки слугують гарними помічниками у розповсюджені реклами, адже велика кількість людей зараз мають додатки у своїх телефонах і постійно ними користуються, відзначають у NIXSolutions. Відповідно обсяг потенційних споживачів збільшується. Зараз ви легко можете навіть створити власний додаток інтернет-магазину, звернувшись до розробників. Виходячи з досліджень спеціалістів, власниці смартфонів перевіряють свій телефон приблизно кожні 12 хвилин.

Корисним є не тільки використання додатків, а і їх створення. Аналітика показує, що підприємці, які вирішили пов’язати бізнес із мобільними додатками отримують орієнтовний прибуток 10 мільярдів євро доходу в рік в Європейському союзі.

Саме тому ви завжди можете створити додаток якого на ринку досі не було. Тим самим не мати конкурентів та бути єдиним представником такого додатка.

Для цього необхідно мати:

  • нестандартне мислення;
  • натхнення;
  • мати професійні навички створювати додатки.

Та якщо останнього навику ви не маєте, ви можете просто запропонувати свою ідею розробнику. Таким чином ви зробите власний вклад в розвиток додатків для смартфонів та отримати непоганий дохід.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 22.10.2022 | Переглядів: 664 | Разработка, мобільний додаток, мобильное приложение

Читайте також на цю тему: