Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Рушникосушка: практичність обладнання та його незвичайний вигляд

Автор: Сергій Ковальчук, 25.03.2024, 00:43:57 Рушникосушка: практичність обладнання та його незвичайний вигляд

Одним із важливих різновидів обладнання та аксесуарів у санвузлі є рушникосушка. Однак, на сьогоднішній день, рушникосушки водяні горизонтальні: https://kkplus.shop/santehnika/polotencesushiteli/sushky-dlya-rushnykiv-vodyani/gorizontalnyj купуються з метою їхнього використання в якості нагрівачів, які використовуються для осушення лазневих речей і мокрих рушників. Водяний тип рушникосушки є найкращим варіантом для монтування в центральну систему опалення, оскільки за пристроєм не потрібен постійний контроль.

Інтернет-магазин ProPlus: https://kkplus.shop/ пропонує найширший каталог горизонтальних приладів, які мають різноманітні габарити, моделі та ціноутворення. Здійснювати покупку можна в будь-якій точці України, оскільки компанія співпрацює з логістичними компаніями, що доставляють оперативно продукцію в усі населені пункти.

Особливості використання

Водяний сушник встановлюється, як уже було сказано вище, в центральну систему опалення і перетворюється на звичайний радіатор, який нагріватиметься в опалювальний сезон і залишатиметься холодним у літній час. Часто рушникосушарка знаходить своє місце у ванній кімнаті, але зрідка її також встановлюють у передпокої або кухні. Завдяки такому розміщенню значно поліпшується комфорт у приміщенні і з'являється додаткова можливість нагрівання одягу або білизни в холодний період, коли хочеться закутатися в тепло.

Рушникосушки водяні горизонтальні

Горизонтальні моделі розташовуються не тільки на стінці, а й під вікнами. Їх виняткове дизайнерське виконання дає змогу встановлювати в будь-якому інтер'єрі, не порушуючи загальну картину. Таке обладнання буде добре працювати як в якості радіатора, так і у вигляді додаткового елемента для сушіння речей.

Горизонтальні моделі мають значну ширину, що слід враховувати при виборі пристрою. За рахунок цього така система буде ефективно працювати в якості допоміжного обігрівача. Така конструкція дозволяє легко прогрівати повітря в невеликому приміщенні і підтримувати оптимальний мікроклімат.

Серед переваг рушникосушок можна виділити наступні показники:

  • Система належить до абсолютно безпечної, оскільки не нагрівається від електрики.
  • Значний модельний ряд і різноманітні серії виробництва.
  • Можна використовувати в різних кімнатах.
  • Конструкція має стильний зовнішній вигляд.
  • Сприяє швидкому сушінню та нагріванню мокрих речей.


Під час виготовлення цих товарів виробник використовує високоякісну нержавіючу сталь, яка характеризується довговічністю і стійкістю до корозії. Навіть при підвищеній температурі сплав не вступає в реакцію з водою і залишається незмінним. Ціни на товари досить різні, починаючи від найдешевших варіантів до преміальних дизайнерських моделей.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 25.03.2024 | Переглядів: 213 | дом, полотенцесушитель, бытовая техника, Ванная

Читайте також на цю тему: