Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Fansport - Отримай бонус 100% за перший депозит до €100

Автор: Сергій Ковальчук, 11.08.2022, 18:36:05 Fansport - Отримай бонус 100% за перший депозит до €100

БК "Фанспорт" - типова офшорна контора, що веде діяльність за ліцензією Кюрасао. Батьківщиною букмекера є Україна, де у 2016 році було запущено бренд, а разом із ним і мережу із 45 наземних пунктів прийому ставок. Проте вже 2017 року БК Fansport відмовилася від ППС, зосередившись на роботі в онлайні.

По суті, "Фанспорт" - це клон 1xBet: керівництво оператора не створило нічого нового, крім кольорового оформлення, запозичивши у "1xBet" буквально весь функціонал. Крім укладання парі на спорт, клієнти контори можуть грати у віртуальні ігри, бінго, покер та казино. Відмінна риса "Фанспорту" - можливість грати на криптовалюту.

Мобільний додаток

Чинним або колишнім клієнтам 1xBet не важко буде зорієнтуватися на ресурсі БК «Фанспорт». Зокрема, знайти у верхньому меню значок зі смартфоном, натиснувши на який користувач потрапить на сторінку з мобільними програмами. Обидві програми - на Android і iOS - можна скачати fansport. Для завантаження програми на iOS необхідно перейти в мобільну версію. Посилання на мобільний сайт знаходиться у нижньому меню.

мобильные приложения фанспорт

За функціональністю мобільна версія поступається десктопною, проте в ній є все необхідне: можливість реєструватися, поповнювати та виводити фінанси, робити ставки. Крім того, легкість дозволяє з комфортом користуватися мобільним сайтом користувачам смартфонів та планшетів, для яких основна версія виявилася б надто важкою.

Лінія та коефіцієнти

БК Fansport використовує не лише програмну платформу, а й лінію БК 1xBet, що дозволяє їй виділятися на українському ринку високими коефіцієнтами та великим вибором подій. Саме цими опціями цей офшорний букмекер російського походження може пишатися.

У лінії можна знайти якщо не всі, то майже всі більш менш значущі змагання та матчі, на які взагалі приймають парі. Серед них і ставки на кіберспорт, політику, телевізійні шоу, а також ставки на довгострокові ринки, де пропонується шикарний вибір. Розпис також багатий на ринки, особливо це стосується футболу, де присутні парі на кутові, попередження, удари в ворота, порушення, офсайди, відсоток володіння м'ячем. Загалом на популярний футбольний матч пропонується близько півтори тисячі відкритих ринків для ставок.

Коефіцієнти та маржа відрізняються залежно від статусу події та ринку. Наприклад, на найтоповіші футбольні матчі маржа може становити лише 2-4%, а от на змагання нижчих дивізіонів або на любителів — близько 6-10%. Рівноймовірні події оцінюються діапазоном котирувань від 1.94 до 1.96.

Лайв-ставки

Live-розділ Fansport містить докладні прематчеві анонси, відеотрансляції та матч-трекери з детальною онлайн-статистикою за командами або окремими гравцями.

Лінія в лайві виглядає не менш вражаюче, ніж у прематчі. Більше того, у низці матчів з не самих топових чемпіонатів розпис у live цікавіший. Цікава опція Multi-Live, де створюється власна сторінка з відстеженням кількох подій у розширеному форматі.

Зазначимо інформативність лайв-трекера БК «Фанспорт», де в оперативному режимі відображається інформація за основними статистичними показниками, а на спеціальному табло можна переглянути детальнішу цифру. Для багатьох подій є відеотрансляції. Є розділ «Експрес-виходи» із поєднанням маркетів та ставки на альтернативні матчі, де порівнюються показники команд, які не грають зараз один проти одного.

Реєстрація в Fan-sport.com

Процедура реєстрації є стандартною для офшорних букмекерів і не займає багато часу. Є ряд варіантів для аутентифікації - в один клік, за номером телефону або електронною поштою, а також через популярні соціальні мережі та месенджери. Громадянам Росії в конторі радять проходити реєстрацію через електронну пошту і точно вказувати всі дані, що запитуються. Верифікацію необхідно пройти на вимогу, зазвичай, ця вимога з'являється при першій спробі зняти виграш. Потрібно надати документ, що засвідчує особу та адресу проживання, вказану при реєстрації.

Фрібет

бонус приветственный

Для отримання вітального бонусу треба зареєструватися на сайті контори та здійснити перше поповнення. Розмір фрібету становитиме 100% від внесеної суми, але не більше 100 євро. Важливо пам'ятати, що бонус покладено лише гравцям, які пройшли повну реєстрацію (а не використали опцію «в один клік», наприклад). Внести на рахунок можна щонайменше 1 євро. Щоб відіграти бонус, треба прокрутити суму у триразовому розмірі на експресах, які складаються мінімум із трьох виборів із коефіцієнтами 1.40 і вище. Якщо виборів в експрес-парі чотири, то щонайменше три повинні мати такий коефіцієнт.

Також букмекер практикує видачу фрібетів, яка може бути присвячена будь-яким важливим подіям.

Промокод

Якщо ви знайомі з програмою лояльності в 1xbet, то вам не важко буде швидко зорієнтуватися на сайті «Фанспорт». На ресурсі є вітрина промокодів - віртуальний магазин, де можна купити промокод або обміняти на накопичені бонусні окуляри в процесі ставок. Як і «1xБет», український букмекер активно використовує промокоди для реєстрації, які можна знайти на тематичних сайтах та соціальних мережах букмекера.

Особистий кабінет

Одразу після завершення реєстрації на сайті Fansport кожен користувач отримує доступ до особистого кабінету. Це персональний ігровий онлайн-простір, в якому можна здійснювати різні операції та переглядати інформацію про свій обліковий запис. Зокрема, в особистому кабінеті можна подивитися номер ігрового рахунку, змінити пароль доступу до облікового запису, відстежити досконалі ставки та процес виконання відіграшу за бонусами, ввести та вивести фінансові кошти, подивитися історію фінансових транзакцій та багато іншого.

Трансляція матчів

Зареєстровані клієнти БК Fansport можуть переглядати прямі відеотрансляції змагань на сайті, мобільній версії та додатках. Велика увага приділяється популярним дисциплінам – футболу, тенісу, хокею, баскетболу, волейболу. Не оминули і менш рейтингові дисципліни. Дивитись можна трансляції за наявності позитивного балансу чи нерозрахованих ставок. Щоб переглянути, встановіть Adobe Flash Player.

"Дзеркало" "Фанспорт"

БК "Фанспорт" є офшорною, а тому за законодавством РФ не має права здійснювати діяльність на території Росії. Сайт контори блокується. Знайти робоче «дзеркало» (повну копію основного сайту, розташовану на іншій URL-адресі) непросто, адже букмекер орієнтується на український ринок, де з блокуваннями все гаразд. Користувачі з Росії мають самостійно шукати засоби обходу блокування. Зокрема, можна скористатися програмами від БК, які найважче заблокувати, ніж сайти. На сайт можна потрапити, скориставшись VPN.

Методи платежів

Платежные методы фанспорт

БК «Фанспорт» має великий вибір платіжних методів, серед яких можна виділити найбільш зручні для російських користувачів — картки Visa/MasterCard, електронні гаманці Qiwi, Skrill, переказом через банк, біткоїн. Мінімальна сума поповнення – 50 рублів, висновку – 100 рублів. Заявки на висновок розглядаються протягом доби. Зазначимо, що цей оператор має масу інших платіжних методів, зокрема, великий вибір криптовалют крім «біткоїн». Усі фінансові операції із зазначених методів проводяться без стягнення комісій.

Служба підтримки

 Зв'язатися зі службою підтримки можна трьома стандартними способами: по телефону гарячої лінії, лайв-чату та електронною поштою. Для вирішення термінових питань доступний номер +44 2080 682 811. Навіть незареєстровані користувачі можуть відправити в чат оператору. У середньому час відповіді не більше однієї хвилини. Питання щодо блокування облікового запису, проблем з доступом до сайту тощо. краще надсилати на електронну адресу [email protected].

Ліцензія та обмеження

БК Fansport працює за ліцензією Кюрасао №8048/JAZ 2017-027. Контора знижує максимуми спекулянтам та плюсовим гравцям.

Запитання та відповіді

Як змінити пароль?

Змінити пароль можна у налаштуваннях особистого кабінету. Якщо ви втратили пароль і не можете зайти в обліковий запис, скористайтеся опцією «Забули пароль?», посилання на яку розміщено під полями для авторизації. Відновити пароль можна двома способами: через електронну пошту або номер мобільного телефону, які були вказані під час реєстрації. Якщо ви вирішили це зробити через пошту, то на пошту прийде лист із інструкціями щодо зміни пароля. Якщо ви вибрали телефон, інструкції прийдуть по смс.

ПЕРЕВАГИ БК

  • Миттєва реєстрація
  • Варіативний розпис
  • Високі коефіцієнти
  • Щедрі бонуси

НЕДОЛІКИ БК

  • Відсутність додатків
  • Частий розрахунок ставок з кф.1
  • Не терплять плюсових гравців
  • Довга верифікація
 

Висновок експертів

БК «Фанспорт» не так давно існує на ринку спортивного негативну репутацію Поки гравець програє, з нього буквально здувають порошинки, але варто вийти в плюс, як користувач потрапляє під пильну увагу служби безпеки. Контора явно не заслуговує навіть на використання її новачками для навчання, оскільки в мережі є маса більш надійних контор. Проте не можна не відзначити, що за кількістю цікавих пропозицій та якістю коефіцієнтів на топові події Fansport, як і «1xБет», перебуває в числі лідерів.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 11.08.2022 | Переглядів: 577 | букмекерские конторы, ставки на спорт

Читайте також на цю тему: