Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

10 порад, як вигравати на спортивних ставках

Автор: Світлана Прокоф'єва, 23.07.2022, 15:04:04 10 порад, як вигравати на спортивних ставках

Сьогодні одним із способів швидкого заробітку в Інтернеті є гра на спортивних ставках. Нагадаємо, що спортивна ставка - це ставка на результат спортивного матчу або на події, що його позначають (кількість голів, кількість кутових, рахунок у перерві, фоли тощо). Якщо подія справджується, беттор виграє грошову суму.

Читайте також: ТОП-100. Найпопулярніші українські спортсмени у Instagram.

Реєстрація на сайті букмекера

Один із прийомів виграшу у ставках на спорт – реєстрація на кількох платформах. Це стратегія, яка дозволяє збільшити ваші шанси та одночасно знизити ризик. Справді, щоб залучити нових гравців, букмекери не соромляться пропонувати дуже цікаві бонуси. Ця техніка дозволяє вам скористатися цими пропозиціями та отримати готівку, не приймаючи на себе "великі" ризики.

Наприклад, у деяких букмекерських конторах у разі програшу вашої першої ставки вам повертається до 100 євро. Іншими словами, після програшу першої ставки на ваш рахунок буде зараховано суму вашої базової ставки у розмірі до €100. Потім ви можете вибрати, чи перевести його назад на свій рахунок або переграти його.

На додаток до вітальних бонусів, платформи для ставок на спорт є дуже креативними, і щоб зберегти лояльність своїх клієнтів, кожен сайт вводить дуже привабливі акції відповідно до подій сезону. Ще одна перевага відкриття кількох рахунків для ставок на спорт полягає в тому, що ви отримуєте зиск від широкого вибору ставок. Одним із провідних букмекерів є офіційний сайт BetWinner, який зібрав понад 400 000 користувачів. Зареєструйтесь та отримайте вітальний бонус на перший депозит.

Використовуйте інструмент порівняння коефіцієнтів

За допомогою компаратора коефіцієнтів ви зможете в кілька кліків знайти найвигідніші коефіцієнти для ставок онлайн на потрібний вид спорту.

Крім того, компаратор дає можливість стежити за еволюцією коефіцієнтів, а також за необхідною інформацією та статистикою. Ви робите ставки ефективно, що дозволить вам опанувати стратегію та виграти більше грошей.

Ставки на малі коефіцієнти

У світі спортивних ставок ймовірність виграшу вища, якщо коефіцієнт ставки низький. Це пов'язано з тим, що коефіцієнти встановлюються професійними аналітиками, які знайомі з усіма параметрами та статистикою, пов'язаними зі спортивним матчем. Наприклад, команда в хорошій формі, яка грає вдома з слабкішим суперником, матиме ймовірність перемоги, близьку до 1.

Ризик стає більшим, коли ви вирішуєте зробити спортивну ставку на результат, коефіцієнт якого вищий за 1,5. Найкраще рішення – ставити невеликі суми на невеликі коефіцієнти. Ставлячи більше на менші коефіцієнти, ви менше ризикуєте програти.

Виплата буде невеликою, але в довгостроковій перспективі вона може виявитися дуже корисною. Однак ви можете час від часу експериментувати з більшими коефіцієнтами.

Використовуйте великі шанси

Чи варто піддаватися більшим шансам? Іноді можна поставити на 50 або 100. Це трюк, який може окупитися, але його слід використовувати з обережністю. Це малоймовірні ставки із дуже високими коефіцієнтами. Роблячи невелику ставку на цей вид ставок, ви можете бути впевнені, що вона окупиться з лишком.

Щоб отримати високі коефіцієнти, ви повинні поєднати кілька подій у матчі. Якщо метод працює, поступово збільшуйте ставки, щоб вигравати ще більші суми.

Проведення ефективного аналізу

Аналіз у ставках на спорт дуже важливий. Це одна з виграшних порад у ставках на спорт. Щоб досягти успіху в аналізі ставок на спорт, необхідно враховувати багато факторів.

  • По-перше, необхідно бути в курсі новин того виду спорту, на який ви збираєтесь робити ставки. Сюди входять новини про кожну команду, кожного гравця і навіть про погоду.
  • Більшість платформ для ставок на спорт часто надають таку інформацію. Для успішного аналізу вам також знадобиться вивчити статистику (турнірна таблиця, історія матчів, недавня форма). Букмекери також надають ці дані. Однак для більшого спокою ви можете звернутися до інших сайтів.
  • Нарешті, вам слід ознайомитися з майбутнім розкладом кожної команди. Це дасть вам уявлення про те, що поставлено на карту у матчі.
 

Дотримуйтесь порад експертів

Дотримання своїх інстинктів у ставках на спорт не завжди приносить прибуток. Буває, що ми не маємо необхідної інформації про форму команди або гравця, по можливості про ставки на матч. Така ситуація може спотворити ваші судження. Тому рекомендується враховувати думку професіоналів.

Це типстери, які спеціалізуються на одному виді спорту. У них добре поставлена ​​гра, яка дозволяє їм бути ефективними у довгостроковій перспективі. Радники діляться своїми ставками та статистикою в Інтернеті. Їх нескладно знайти у соціальних мережах. Завдяки цьому рішенню вам не потрібно володіти спеціальними знаннями

Знання того, як керувати ставками на спорт

Найчастіше беттори не зважають на свій капітал при розрахунку відсотка ставок. У середньому, деякі гравці ставлять на кожну ставку від 5% до 30% свого банкролу. Це серйозна помилка. Якщо ви хочете виграти в довгостроковій перспективі, цю практику слід уникати будь-якою ціною.

Для цього існує безліч прийомів, які ви можете використати, щоб вийти з неї. Одним з таких методів є флет-беттінг, який дозволяє вам щоразу ставити ту саму суму.

Експериментуйте зі ставками в режимі реального часу

Ставки Live - це один із основних прийомів, що дозволяють часто вигравати у ставках на спорт. Однак вам необхідно стежити за матчами у прямому ефірі. Тут не потрібна статистика! Просто покладайтеся на те, що ви бачите на екрані зробити ставку. У режимі реального часу коефіцієнти оновлюються під час матчу.

Це дає можливість робити ставки на бомбардирів, результати, точний рахунок, кількість голів і т.д.

Грайте лише на ліцензованих сайтах

Для кращого досвіду ставок рекомендується вибирати легальні сайти для розміщення ставок. Тому, перш ніж робити ставки, гравець повинен знайти час, щоб перевірити, чи сертифіковано обрану платформу. Найкращий спосіб зробити це - звернутися на офіційний сайт BetWinner.

У соціальних мережах або в Інтернеті ви знайдете безліч оголошень від гравців, які стверджують, що ймовірність успіху складає 100%. Оскільки спорт - це випадкове поле, сповнене несподіванок, рекомендується бути обережним із цими блискучими пропозиціями, оскільки ніхто не може знати, напевно, результат матчу.

Часті питання про те, на який вид спорту робити ставки

  • Чи можна зробити комбіновану ставку на різні види спорту?

Відповідь – так. Немає нічого поганого у тому, щоб комбінувати коефіцієнти на футбольні матчі з коефіцієнтами на баскетбол чи теніс. Насправді це поширено серед багатьох бетторів. Для оператора не є проблемою, на який вид спорту робити ставки.

  • Які найкращі сайти онлайн-ставок на спорт?

Ми рекомендуємо найкращих букмекерів з усіма їхніми бонусами. Одним із провідних букмекерів є Betwinner. Ми також розповідаємо про їх виплати та обслуговування клієнтів. Вибір між нашими букмекерами лишається за вами!

  • Коли бонусні гроші чи безкоштовна ставка стають реальними?

Для того, щоб вітальний бонус або безкоштовна ставка у розмірі 20 євро були конвертовані в реальні гроші, клієнт повинен зробити ставку на ці гроші, запропоновані оператором, і якщо ставка виграє, отримана вигода буде повністю виражена в реальних грошах, які гравець може вивести, якщо забажає , на власний банківський рахунок.

Автор: Світлана Прокоф'єва, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 23.07.2022 | Переглядів: 1750 | советы, букмекерские конторы, ставки на спорт

Читайте також на цю тему: