Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Гра Авіатор – нетиповий слот з простими правилами

Автор: Олег Ковальский, 15.12.2022, 11:46:26 Гра Авіатор – нетиповий слот з простими правилами
Гра Aviator була створена компанією Spribe Gaming та одразу почала користуватися великою популярністю. Щобільше, саме цей автомат демонструє найбільші показники за кількістю відвідувачів з усіх ігор Spribe. І зараз знайти Авіатор можна на сайтах практично всіх операторів азартних ігор.

Авіатор – слот нетиповий, адже тут не знайти ані барабанів, ані ліній виплат, до яких звикли гравці автоматів. Проте, тут є найголовніше – цікавий сюжет та можливість перевірити свою вдачу. Як зазначено на young-aviators, грати в Авіатор модна лише онлайн, але всім користувачам доступні дві версії – для смартфона та ПК.

Як почати грати в Авіатор

Для початку гри потрібно лише зареєструватися чи авторизуватися на сайті обраного оператора та відкрити гру. Кожному гравцеві надана можливість спробувати демо-версію без реєстрації, де використовуються віртуальні гроші. До початку гри також варто почитати відгуки тих, хто вже спробував та може розповісти щось цікаве про особливості Авіатора, поділитися досвідом виграшів та програшів.

Спочатку потрібно зробити ставки – це можуть бути дві різні суми. Потім на екрані відкриється вікно з літаком, що почне рухатися вгору. Паралельно зі збільшенням висоти літака зростатиме і множник – до моменту, коли літак зникне з поля зору. Ціль гри – вірно обрати момент з великим коефіцієнтом та літаком, що все ще є на радарі. Адже кожної миті він може зникнути, але поки летить – коефіцієнт (а, значить, і виграш) росте.

Гравець, що встиг натиснути кнопку Cash Out до того, як літак злетів і зник з екрану, отримує виграш, що дорівнює сумі ставки, помноженій на зафіксований в момент завершення гри коефіцієнт. Але якщо кнопку натиснути після того, як літак перестане відображатися на радарі, гра буде завершеною з програшем.

Що допоможе досягти успіху в слоті Авіатор

Незважаючи на те, що гра базується на генераторі випадкових чисел, є деякі методи, які можна використати для зменшення ризиків.

Корисні поради для тих, хто грає в Авіатор:

  • Автоматичний режим ставок – можуть вибрати ті, хто не має гарної реакції та координації. Достатньо просто задати значення ставки та множника – і гра завершуватиметься виграшем в момент досягнення значення або програшем, якщо літак зникне з радару раніше.
  • Використання стратегії – спеціально створеної схеми, яка допоможе робити ставки не хаотично, а за системою, що здається гравцеві найбільш результативною.
  • Вивчення статистики – історії виграшів, яка дасть чимало корисної інформації, яку потім можна використати для створення власної стратегії.
  • Можливість спілкування гравців між собою – задля обміну враженнями, досвідом. В грі передбачений чат, де досвідчені геймери часто дають поради, діляться стратегіями тощо.
  • Зручний варіант гри – можна відкрити в браузері версію для ПК або завантажити мобільний додаток для смартфону. Обидва варіанти гарантують приємний інтерфейс та максимум зручності.
  • Наявність бонусів – вони передбачені на різних етапах гри. Є бонусний раунд, гра-ризик з додатковими можливостями та цікавими умовами.


Гра Авіатор проста та зрозуміла, але водночас цікава та досить азартна. Адже успіх тут залежить не стільки від аналітики та стратегії, скільки від швидкості реакції, інтуїції та вдачі.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 15.12.2022 | Переглядів: 2058 | слот, азартные игры, Игра

Читайте також на цю тему: