Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Ремонт квартир у новобудові: з чого почати?

Автор: Артем Кондратюк, 20.07.2022, 11:26:50 Ремонт квартир у новобудові: з чого почати?
Найчастіше буває так, що навіть використання найдорожчих матеріалів не призводить до результату. Саме тому компанія з ремонту повинна мати певні знання, досвід і навички в даній сфері. Якісний ремонт не завжди кінцевою метою замовника, важлива та оригінальність його реалізації. Тому не зайвою буде початкова робота дизайнера, який разом із замовником зможе визначити основні напрямки роботи. У цьому випадку ваша квартира буде в якомусь сенсі унікальною і не такою, як у всіх.

Ремонт квартири в новобудові Київ - якість проведення ремонту безпосередньо впливатиме на комфорт та затишок у вашій квартирі, будинку чи офісі. Вдома ми проводимо час, найчастіше для відпочинку та відновлення сил після важких трудових буднів, тому так важливо, щоб ніщо з таких дрібниць, як не доклеєні шпалери або підлога, що гуляє, не виводило нас із душевного спокою та рівноваги.

Капітальний ремонт квартири у Києві досить складний та трудомісткий захід. І тим важче за нього взятися, чим більше у людини негативного уявлення про неї. Це можуть бути тривалі терміни, нескінченний бруд, скарги сусідів на шум, що лунає з вашої квартири й т. д. Всього цього можна уникнути, звернувшись до компанії, яка застосовує у своїй роботі сучасне обладнання та матеріали. Важливе значення при ремонті має попереднє оздоблення стін, стель та підлоги. Перед нанесенням фарби, обклеювання шпалер, укладанням паркету, поверхні необхідно максимально вирівняти, щоб результат був гідним.

Пам'ятайте, що паркет, ламінат чи інше покриття укладається в останню чергу, коли готові стіни та стеля і винесено все зайве сміття.

Чистовим оздобленням квартири називають фінальний етап ремонту. Сюди входить: встановлення дверей, плінтусів, лиштви, монтуються розетки та вимикачі, кріпиться різна фурнітура.

Як правило, в останню чергу ремонтуються кухня та ванна кімната, не поспішайте із встановленням нових змішувачів, їх оптимально встановити на завершальному етапі. Тепер працює безліч організацій та компаній з ремонту квартир. Їхні послуги користуються популярністю, тому що рано чи пізно ремонт у своїй квартирі доводиться робити кожному.
Де б не проходив ремонт квартир, робота має бути здійснена якісно та своєчасно.

Як правило, ремонт поділяється на кілька варіацій:

  • косметичний,
  • капітальний,
  • ексклюзивний
  • елітний.

Косметичний ремонт передбачає здійснення комплексу ремонтних робіт, який має лише освіжаючий характер. Його метою лише надати квартирі оновленого вигляду. До нього відносять також: зміна старої підлоги, плитки, дверей, шпалер та вікон. Такий ремонт не дорогим і обійтися можна необхідним мінімумом.

Капітальний ремонт передбачає складніший комплекс ремонтних заходів. Він складається з великої кількості ремонтних, перепланувальних та оздоблювальних робіт. До нього відносять: монтаж стельових конструкцій, гідроізоляція приміщень, складні види перепланування та багато іншого.

Елітний ремонт вимагає значних капіталовкладень від замовника і включає практично все. Сюди відносять створення унікальних інтер'єрів, авторську роботу дизайнера. Крім того, можуть використовуватись ексклюзивні матеріали, а також меблі на замовлення.
Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 20.07.2022 | Переглядів: 714 | уют, строительство, квартира, дом, Ремонт

Читайте також на цю тему: