Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Як обрати барні стільці?

Автор: Светлана Егорова, 05.09.2022, 20:20:01 Як обрати барні стільці?
Інтер’єр, дизайн, меблі будь-якого закладу можуть як приваблювати так і відштовхувати відвідувача некомфортною посадкою. Зазвичай, обрати саме правильні меблі для закладу певної тематики не надто легко. Візьмемо до прикладу барні стільці. Це не зовсім звичні для усіх меблі й далеко не кожен тямить як їх обрати. Усі ми звикли, що такі стільці від своєї назви використовують лише в барах, але це не так, вони досить розповсюджений предмет меблів і для домашнього використання.

Перед тим, як купити барні стільці, розберімось які стільці краще будуть вписуватись в домашню атмосферу, а які підійдуть для кафе, клубів та інших закладів.

Як обрати для дому?

Коли ви обираєте такий вид стільців додому зважати треба на наступні фактори, адже позиціями, за якими підбирається цей вид меблів, є:
  • визначення висоти;
  • зверніть увагу на інтер'єр приміщення;
  • оберіть дизайн стільця;
  • порадьтесь зі спеціалістами який матеріал краще обрати.

Зважайте на те, що місце у якому ви плануєте розташувати барні стільці потребує детальних замірів. Тож якщо ви не можете зробити це самостійно, кращим варіантом буде звернутися до фахівця, який буде займатися встановленням. Розрахунок висоти сидіння  розраховується від розмірів столу або барної стійки. Обов’язково варто  враховувати, чи будуть сидіти, закинувши ногу на ногу. Середня різниця повинна складати 25-35 см.

Для закладів, ресторанів, кафе варто обирати стільці, які буде просто доглядати й вони матимуть надійний, витривалий матеріал. 

У наш час вибір барних стільців настільки різноманітний, що при їх виборі зазвичай покупець навіть не знає на якому варіанті зупинитись.

Вони бувають:

  • зі спинкою або без;
  • з різною кількістю ніжок;
  • великим вибором підніжок;
  • з різним регулятором висоти.

Людина яка вирішила доповнити свій цим меблевим елементом свою оселю або підприємство вже сама вирішує яка модель найбільше підходить їй по усім параметрам. Варто звернути увагу на колір, наявність малюнку та відразу прогнозувати наскільки довго той чи інший дизайн буде залишатись у належному вигляді. Не менш важлива міцність матеріалу, особливо якщо стільці ви обираєте для закладу.

Вони повинні слугувати якнайдовше. Для придбання таких меблів шукайте перевірений магазин з відгуками клієнтів. Коли ви обираєте щось вперше, вірогідність того що ви можете придбати не надто якісний продукт зростає. Такі меблі досить недешеві, і за таку ціну кожен хоче отримати якісний продукт.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 05.09.2022 | Переглядів: 562 | стулья, барные стулья, мебель

Читайте також на цю тему: