Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Підсолоджувачі Green Leaf – солодка революція

Автор: Оксана Загороднюк, 03.08.2022, 17:45:03 Підсолоджувачі Green Leaf – солодка революція

Якщо ви повністю підтримуєте здоровий спосіб життя і прагнете харчуватися правильно, але водночас не можете прожити й дня без улюблених солодощів, зверніть увагу на підсолоджувачі Green Leaf. Вони не тільки безпечні для здоров'я, а й дуже смачні, тому підходять усім без винятків. Купити підсолоджувачі стевію та ерітрітол можна для регулярного споживання. Їх додають у випічку, чай, йогурти, соуси, каву, маринади, шоколад, морозиво, морси, компоти, какао. Ерітрітол та стевія не змінюють своїх властивостей під впливом температури, тому чудово підходять для будь-яких гарячих і холодних страв та напоїв.

Переваги та особливості продукції Green Leaf

Головний плюс підсолоджувачів Green Leaf – натуральний склад. Вони не містять ГМО, глютену, ароматизаторів, підсилювачів смаку та інших синтетичних інгредієнтів. Стевію добувають із листків однойменної трави, а ерітрітол – переважно із кукурудзяних качанів. Окрім цього, безперечними перевагами підсолоджувачів Green Leaf є:

  • Нульова або знижена калорійність. В асортименті компанії представлені підсолоджувачі, які або зовсім не містять калорій, або містять їх удвічі менше, ніж цукор. Це означає, що ерітрітол та стевію можна вживати навіть на дієті. Вони не додадуть сантиметрів на талії, а навпаки, допоможуть швидше схуднути.
  • Нульовий глікемічний індекс. Це дає можливість вживати стевію та ерітрітол навіть людям з діабетом, не хвилюючись про можливі прояви яких-небудь побічних ефектів.
  • Відсутність звикання та алергічних реакцій. Продукція Green Leaf дозволена навіть дітям та вагітним жінкам, тому що вона абсолютно безпечна для здоров'я і не має вікових обмежень.
  • Зміцнення зубної емалі. Стевія та ерітрітол мають здатність попереджувати появу карієсу та в цілому позитивно впливають на стан ротової порожнини.
  • Зниження артеріального тиску. Підсолоджувачі Green Leaf допомагають привести в норму тиск, тому їх часто рекомендують людям з гіпертонією.
  • Сприяння виробленню серотоніну. Це допомагає покращити настрій, впорядкувати емоції, налаштуватися на позитивний лад.
  • Відновлення тонусу. Стевія та ерітрітол дозволяють повністю розслабитися після важкого дня чи фізичних навантажень, набратися сил.


Щоб купити підсолоджувач Green Leaf, достатньо завітати на офіційний веб-ресурс компанії. Оформити замовлення можна прямо на сайті, не виходячи з дому. Всі заявки, зроблені до 15:30 по буднях, опрацьовуються і надсилаються в той же день. А це означає, що ваш корисний підсолоджувач попрямує до вас дуже швидко.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 03.08.2022 | Переглядів: 603 | подсластитель, стевия

Читайте також на цю тему: