Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Онлайн-кредит 24/7 на вигідних умовах

Автор: Кристина Минаренко, 30.01.2022, 00:57:24 Онлайн-кредит 24/7 на вигідних умовах
Ситуація, коли та чи інша сума грошей необхідна просто зараз, стовідсотково траплялася з кожним. І, звичайно, в такому випадку просити кошти у знайомих чи звертатися до банківських установ — далеко не найкращий варіант. Найбільш зручним рішенням у такій ситуації для багатьох українців є онлайн-кредит 24/7. Щоб оформити таку позику не потрібні детальні перевірки з боку фінансової установи, не треба шукати поручителів і обґрунтовувати цілі кредитування. Оформлення й погашення онлайн-займів зараз є поширеною та зручною практикою.
 
Якщо раніше кредитування асоціювалося з відвідинами банку, пошуком купи різноманітних паперів і тривалим аналізом заявки клієнта, то зараз від усіх цих процедур дозволяє позбутися мікрокредитування в режимі онлайн. Такий вид кредитування передбачає оформлення позики через інтернет: позичальник подає заявку через веб-представництво мікрофінансової організації, а гроші надсилаються на вказану банківську карту. Головною перевагою такого сервісу є мінімальна кількість вимог до позичальників, до того ж прокредитуватись можна 24 години на добу в будь-який день тижня. Загалом до переваг мікропозик від сучасних мікрофінансових установ можна віднести:
  • мінімальна кількість паперів (зазвичай потрібні паспортні дані й будь-який інший документ);
  • можливість оформлення мікрокредиту для громадян із поганою кредитною історією;
  • прийняття рішення по кредиту за 10-15 хвилин;
  • широкий асортимент кредитних програм (є можливість обрати найбільш зручний та вигідний за відсотками варіант);
  • можливість отримання швидкого онлайн-кредиту в режимі 24/7.
 
Таким чином, щоб подати заявку на швидкий цілодобовий кредит, позичальнику знадобиться ноутбук або смартфон із доступом до мережі інтернет. Заповнити заявку нескладно: потрібно вказати персональні дані, телефонний номер та реквізити банківської картки. Також в заявці слід вказати суму й термін кредитування, після чого її розглядає обрана вами МФО.
 
Більше інформації про онлайн-кредитування шукайте на сайті https://finance-credit.com.ua.
Автор: Кристина Минаренко, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 30.01.2022 | Переглядів: 958 | кредит, финансы, деньги

Читайте також на цю тему: