Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

У якому разі можуть відмовити у кредиті?

Автор: Оксана Загороднюк, 15.03.2022, 15:02:17 У якому разі можуть відмовити у кредиті?

Кредит - це позика, яку багато хто воліє оформляти в банках. Ці гроші можна використати на різні свої потреби, як покупка житла чи машини, для ремонту, лікування, подорожі, навчання.

Банки часто відмовляють у кредитуванні тим клієнтам, хто має погану кредитну історію, не має постійного місця роботи. Також відмову можуть отримати студенти, пенсіонери, жінки у декреті – всі вони найчастіше мають лише соціальну допомогу і для банку є ненадійними позичальниками.

Інша справа – мікрофінансова організація, яка видає кредити на зовсім інших умовах. Так, в компанії «Лоані» в Україні може отримати кредит практично кожен громадянин країни віком від 18 до 60 років. Причому навіть ті, у кого погана кредитна історія – завдяки мікропозикам у МФО можна її значно покращити та відкрити таким чином для себе нові можливості у кредитуванні.

Як оформити кредит у МФО?

Щоб отримати кредити без відмови, необхідно:

  • реєструватися на сайті компанії. Достатньо перейти за посиланням https://loany.com.ua/uk/cilodobovij-kredit;
  • заповнити онлайн анкету, де потрібно вказати всі свої дані, як інформацію про паспорт, ідентифікаційний рік;
  • потрібно написати дані банківської картки, на яку і надійде кредит.


Завдяки таким нескладним діям можна швидко отримати гроші. До того ж сервіс працює цілодобово, тому кредит можна оформити у будь-який час доби. Заявка буде розглядатися протягом деякого часу, а потім ви отримаєте повідомлення про її схвалення. Якщо ви вже зареєстровані у сервісі, вам достатньо залишити заявку на новий кредит, і в такому випадку гроші можна отримати набагато швидше.

Для нових користувачів діє вигідний відсоток кредитування, а також вигідні умови пропонуються постійним клієнтам. Так, якщо в МФО брати регулярно кредити та своєчасно погашати борги, компанія нараховуватиме бонуси, які можна використати для погашення мікрозаймів у майбутньому. Більш того, вам будуть доступні великі позики і брати їх можна буде на триваліший термін.

При цьому не потрібно буде надавати довідку про доходи, а також не буде потрібний і поручитель. Кредитна історія в такому випадку теж не відіграватиме великої ролі при розгляді вашої заявки.

У яких випадках МФО може відмовити у отриманні кредиту?

Є різні причини, через які МФО може відмовити у кредитуванні:

  • взяти позику не може неповнолітня людина;
  • також у кредиті можуть відмовити людям старше 60 років;
  • відмовлять і тим, хто має незакритий договір у системі «Лоані».


Ще одна причина, через яку вам можуть відмовити в кредитуванні, - це неправильно зазначені особисті дані, у тому числі дані картки. Тому уважно заповнюйте всі пункти в анкеті.

Отже, якщо вам терміново потрібний кредит, в МФО вам швидше за все його видадуть. Навіть якщо ви мати в декреті, ви можете розраховувати на виплату. До того є оформити заявку можна онлайн, не виходячи з дому – це зручно для жінок, у яких маленькі діти, а гроші потрібні у найкоротші терміни. МФО - це можливість вийти зі складної ситуації, і при цьому не збирати зайві документи і довго не чекати на схвалення від кредитора.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 15.03.2022 | Переглядів: 1605 | займ, финансы, деньги, кредит

Читайте також на цю тему: