Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Огляд навушників Вose QuietComfort Earbuds: тиша і комфорт

Автор: Анатолий Радченко, 08.01.2021, 18:39:06 Огляд навушників Вose QuietComfort Earbuds: тиша і комфорт

Що ж собою являють Вose QuietComfort Earbuds? Це повністю бездротові навушники, оснащені динамічним випромінювачем. Пристрій має зручний зарядний кейс. У комплекті з навушниками знаходиться сам пристрій, кабель для зарядки й комплект насадок різного розміру. Від попередніх пристроїв відрізняється не тільки функціоналом, але і повністю оновленим зовнішнім виглядом.

Зовнішній вигляд та інші особливості

Бездротові навушники світлого кольору, наприклад, виглядають дуже привабливо, якщо врахувати, що у виробника раніше такого колірного рішення не було. Девайс має відпрацьовану та ергономічну форму, за умови правильного підбору насадок. До речі, фірмовий софт Bose Music не тільки допоможе налаштувати й запустити навушники, але і продемонструє, як вони повинні правильно сидіти в вухах.

Вose QuietComfort Earbuds мають потрібну нині функцію активного шумозаглушення. Якщо врахувати, що компанія Вose придумала і впровадила систему активного шумопоглинача, то можна заочно поставити їм хорошу оцінку. Але все ж краще це перевірити на практиці.

Модель має дуже багато позитивних характеристик, які не можна не відмітити:

  • шумопоглинач дуже просто активувати, натиснувши на лівий навушник;
  • кожен може під себе налаштувати комфортний рівень самої функції через додаток Bose Music;
  • функція активного шумозаглушення не вносить жодних правок у звучання


Сам шумопоглинач працює дуже м'яко, без агресії та почуття вакууму в вухах. При повному сценарії використання, з усіма активованими функціями, навушники можуть пропрацювати 5 годин на одному заряді.

бездротові навушникиФірмове звучання навушників

Як і багато інших моделей, Вose QuietComfort Earbuds отримали незмінне фірмове звучання. Звук приладу спокійний, умиротворений і, ніби, огортає. Звукова палітра натуральна і природна, частотних провалів або піків не виявлено. Можна сміливо сказати, що це рівень Hi-Fi звуку.

Нижні частоти

Що стосується нижніх частот, то вони в міру пружні. Маса тут трохи нижча середньої, іноді цей діапазон може бути з недостатньою вагою. Рельєф же навпаки – чіткий і окреслений, дуже добре відчутна текстура інструменту і його тіло, що створює відчуття реалістичної подачі. На барабанних партіях слухати навушники одне задоволення, адже внаслідок хорошої деталізації та рельєфності створюється ефект живої присутності на сцені.

Середні частоти

Середній відрізок промальований досить детально, аналітично і тонкоголосо. Тембри голосів і інструментів природні. При інструментально-вокальних партіях звук протяжний, тягучий, з безліччю призвуків і післязвуків. Інструменти й вокалісти дуже добре позиціонуються на віртуальній сцені, можна легко зрозуміти, хто і де знаходиться. Сцена девайса трохи вища середньої в ширину і трохи менша в глибину. Звук гармонійний, вивірений і правильно налаштований. Слухати навушники цікаво, оскільки вони добре передають емоції та настрій виконавця.

Верхні частоти

Детальні, іскристі, але при цьому не йдуть в яскравість і сибілянти. На цій ділянці витриманий прекрасний баланс між акцентом на ВЧ і комфортністю прослуховування. Звук повітряний, наповнений обертональністю. Виразно чути перкусію та інші інструменти. Атаки і загасання досить повільні, тому для швидких і агресивних жанрів дані навушники можуть не підійти. А ось вокал і інструменти - це ті жанри, з якими пристрій справляється відмінно.

бездротові навушники

Для тих, хто шукає навушники з високорівневим звучанням і постійно перебуває в міській метушні – це відмінний варіант! Крім того, що навушники зручно сидять і добре грають, вони ще й вміють якісно і без шкоди звуку відсікати зовнішні шуми.

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.01.2021 | Переглядів: 1315 | звук, наушники

Читайте також на цю тему: