Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

SPA-релакс у Буковелі: 5 процедур для бадьорості та краси

Автор: Артем Кондратюк, 08.04.2021, 17:59:39 SPA-релакс у Буковелі: 5 процедур для бадьорості та краси

Буковель відомий не тільки як гірськолижний, але також як бальнеологічний курорт, куди багато хто приїжджає за красою та здоров’ям. Гірське повітря, мінеральні джерела, цілющі карпатські трави допомагають відновити сили та отримати заряд бадьорості та енергії. Про п’ять найпопулярніших процедур для краси та здоров’я ми вам зараз розповімо.

Лазня на дровах

Гаряча пара, масаж віником, купання в купелі… Що краще за лазню знімає втому та оздоровлює? Парна, що розтоплюється дровами, має цілющу дію на дихальну та серцево-судинну систему, покращує стан шкіри, тонізує м’язи. На відміну від парильні з електричним чи газовим калорифером, дров’яна топка не пересушує повітря, тому в лазнях на дровах не душно. За високої температури дихання сповільнюється, стає глибоким, а в організм потрапляє більше кисню. Також завдяки підвищеній температурі та високій вологості відбувається глибоке очищення шкіри. Гаряча пара допомагає порам повністю розкритися, а похльостування віником — очиститися від забруднень і відмерлих частинок епідермісу.

В одному з кращих готельних комплексів Буковеля «Стара Правда» на вас чекає неймовірний релакс у справжній бані на дровах. На сайті https://starapravda.com.ua/spa/ надана уся детальна інформація. Не відмовляйте собі у задоволенні отримати заряд бадьорості та енергії в мальовничому куточку українських Карпат.

Купання в чанах

Неймовірне задоволення та оздоровлення без ліків — такі бонуси гарантовані кожному від парки у великому чавунному чані. Кришталево чиста вода з буковельських джерел із додаванням мішечків з лікувальними карпатськими травами високогір’я підігрівається до 37–45 °C від палючого багаття під самим чаном. Для посилення ефекту поруч з місткістю розташована купіль з крижаною водою, в якій після прогріву купальники охолоджуються та загартовуються.

Фітобар

Посиденьки з друзями в приємній атмосфері фітобару — чудовий привід побалувати себе цілющим коктейлем, духмяним чаєм на основі лікарських трав, а також ягідним чи фруктовим смузі.

Напої з додаванням натуральних рослинних екстрактів втамовують спрагу та відновлюють сили після банних процедур і фізичних навантажень, активізують роботу імунної системи, знімають втому, фізичне та нервове перенапруження, насичують організм корисними речовинами, знижують відчуття голоду (особливо актуально для тих, хто хоче скинути вагу).

Оздоровчо-лікувальні масажі

Масаж — один зі стародавніх способів поправити здоров’я. Впливаючи на шкіру, м’які тканини та суглоби, він ефективний для загального зміцнення організму, при реабілітації після травм, для лікування серцево-судинної та нервової системи тощо. Довіривши себе висококваліфікованому масажисту, можна позбутися болю в попереку та м’язах, застою лімфи, жирових відкладень, відчути неймовірну легкість після активного відпочинку та насиченого трудового дня. Якщо об’єднати таку терапію з прогулянками по лісу та релаксом у відкритому джакузі, гарне самопочуття та неймовірний настрій — гарантовані.

Маски, пілінги та обгортання

Якісні косметологічні процедури допоможуть підтягнути шкіру обличчя й тіла, наповнивши кожну клітинку здоров’ям та енергією.

Завдяки комплексному впливу на весь організм маски та обгортання можна з упевненістю віднести до найефективніших косметичних процедур. Дієві речовини насичують тканини вітамінами та мінералами, вирівнюють тон та омолоджують шкіру, знімають стрес і виводять токсини. Наприклад, водоростевий детокс допомагає впоратися з жировими відкладеннями, целюлітом і набряками. Після такої процедури ваша шкіра матиме здоровий колір і виглядатиме неймовірно гладенькою.

Бажаємо гарного відпочинку та краси!

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.04.2021 | Переглядів: 1081 | отдых, буковель, релакс

Читайте також на цю тему: