Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Поради щодо вибору вхідних дверей

Автор: Светлана Егорова, 27.04.2021, 12:11:34 Поради щодо вибору вхідних дверей
Тепла вхідні двері виготовляється, як правило, з сосни. Однак варто пам'ятати, що про якість свідчить не тільки матеріал і технологія, за якою виготовляються двері, але і тип добавок, таких як ущільнення або замок. Багатоточковий замок робить дверну стулку краще прилягає до косяка, роблячи двері більш щільною і, отже, більш теплою. Вибираючи двері вхідні варто звернути увагу на відомі компанії з хорошою репутацією.

Рекомендації фахівців

 Важливо також звернути увагу на вагу і товщину двері чим важче і ширше в поперечному перерізі, тим краще акустика. На кінцеву задоволеність продуктом великий вплив робить досвід фірми, що виробляє двері: чим більше, тим краще. Досвід вимірюється не тільки роками, але і кількістю виготовлених зовнішніх дверей: стандартних і індивідуальних, пристосованих до потреб конкретного будинку. Виробничі ноу-хау дуже важливі, тому що двері є неоднорідним продуктом.

Двері, як правило, підбираємо під колір вікон, даху або воріт. Варто пам'ятати, що більш темні кольори більше нагріваються на сонці. Хороші виробники мають в своїй пропозиції двоколірні двері: відповідні стилю і колірній гамі інтер'єру. Вхідні двері повинні захищати внутрішній простір вашої квартири. Тому варто звертати увагу на надійні моделі з відповідними показниками по звукоізоляції та теплоізоляції. Скористайтеся порадами фахівців, щоб вибрати ідеальні двері з належним рівнем надійності.

Безпека

Від міцності дверей, якості замка і застосовуваних технологічних рішень залежить безпека вашого будинку.

  • Ваші двері безпечні, коли вони мають сертифікований клас захисту від злому RC2 або вище.
  • Також важливий тип використовуваної арматури, що захищає вставки від руйнування. Якщо використовується скління, варто перевірити, чи встановлено скло класу P4.
  • Правильний розмір дуже важливий. Двері стандартних розмірів дозволять заощадити при покупці, тому варто включити їх в дизайн будинку.
  • Перевірте наявність дерев'яних дверей перед вибором. Кращі виробники не тільки виготовлять двері, які у них є у своїй пропозиції, але також дозволять вам вибрати правильний колір або висоту.


Вхідні двері замовляємо відразу після виконання так званих мокрих будівельних робіт, коли підлоги вже залиті. Саме цей момент збірки також варто враховувати в можливому графіку будівельних робіт і при іпотеці! Час очікування для індивідуально замовлених дверей-мінімум 2 тижні.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.04.2021 | Переглядів: 1126 | входные двери, Двери

Читайте також на цю тему: