Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Юридичний супровід реєстрації ТОВ: де отримати найкращий сервіс?

Автор: Егор Мокрицкий, 06.06.2021, 21:27:26 Юридичний супровід реєстрації ТОВ: де отримати найкращий сервіс?
Відкриття бізнесу - процес непередбачуваний. При реєстрації юридичної особи недосвідчений підприємець повинен вибрати форму організації. Сьогодні оптимальною і популярною формою ведення бізнесу є товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ).

ТОВ - юридична особа, тобто організація, заснована одним або декількома особами, статутний капітал якої розділений на акції, розмір яких зазначено в статуті. Засновниками компанії можуть бути: звичайні фізичні особи, фізичні особи - підприємці, державна установа, фізичні особи-нерезиденти. Додаткову інформацію, як зареєструвати підприємство самостійно, можна отримати онлайн.

Перш ніж перейти до опису покрокового керівництва по реєстрації ТОВ в Україні, слід зазначити, що процес відкриття власної справи залишається дуже складним і вимагає максимальної ретельності при зборі та підготовці документації.

Реєстрація ТОВ проходить в кілька важливих етапів:

  • Аналіз інформації, необхідної для заповнення реєстраційних документів. Важливо, щоб всі дані були повністю підготовлені й не містили суперечності.
  • Створення документів, які повинні містити підписи керуючого і засновника, а також нотаріально завірені. Його подальша передача до державного реєструвального органу.
  • Реєстрація нової юридичної особи та внесення актуальної інформації про нього в ЕГРЮЛ - це єдиний державний реєстр.

Щоб весь процес пройшов бездоганно, варто звернутися до юридичних осіб, які контролюють цей процес. Юридична компанія «Оксентюк, Мушій і Партнери» пропонує повний спектр послуг з реєстрації товариств з обмеженою відповідальністю: від консультації до підтверджуючих документів в держорганах. Компанія пропонує комплексне обслуговування: ви просто вводите необхідні дані й отримуєте готовий результат. Вони виконують всі роботи самостійно і надають додаткові послуги (супровід з ліцензуванням, отримання дозвільної документації, складання договорів і т. д.). Особиста присутність засновників потрібно тільки у двох випадках: у нотаріуса і в банку при відкритті поточного рахунку. 

Після ознайомлення з покроковою інструкцією по реєстрації ТОВ будь-яка фізична або юридична особа може, якщо є бажання, правильно оформити документи для нового суспільства з обмеженою відповідальністю. Реєстрація компанії - це внесення відомостей про майбутню господарську діяльність в єдиний державний реєстр. Якщо ви самі не можете відповісти за реєстрацію, недосвідченому підприємцю в цьому допоможуть професіонали. 
Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.06.2021 | Переглядів: 1129 | юрист, бизнес, адвокат, юриспруденция

Читайте також на цю тему: