Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Вигідний бізнес на повітряних кульках: ідеї для розвитку і для свята

Автор: Егор Мокрицкий, 25.10.2021, 21:21:57 Вигідний бізнес на повітряних кульках: ідеї для розвитку і для свята
Модна тенденція: яскраві, святкові композиції з повітряних кульок, наповнених гелієм, нині заведено дарувати на день народження і дітям, і дорослим, прикрашати ними банкетні зали ресторанів і кафе, оформляти весілля, ювілеї, корпоративні вечірки та випускні вечори.

Щоб гарно прикрасити свято, потрібна певна кількість різноманітних латексних та фольгованих надувних кульок, бажано різних за розміром, кольором, формою і дизайном. Саме таке різноманіття асортименту повітряних кульок пропонує гуртовий інтернет-магазин шарів та товарів для свят Balun.

композиція з кульок

Тут можна купити шаріки оптом за низькою ціною, а гуртова партія кульок починається від суми лише в 500 грн. В Balun замовляють кульки гуртом з доставлянням по всій Україні івент агентства, дизайнери, рекламні агентства, організатори свят, весіль, корпоративів і просто люди, що бажають самі прикрасити свою радісну подію яскравими кульками власноруч.

Якісні та різноманітні повітряні кульки гуртом від Balun — саме те, що треба для оформлення дитячих і дорослих свят, урочистих заходів будь-якого рівня.

Для гурту важлива ціна: якщо ви берете кульки гуртом в Balun, наші ціни дозволяють роздрібним продавцям зробити більшу націнку на товар, залишаючись конкурентним на цьому ринку.

Кульки гуртом — це супер можливості для створення недорогої, але дуже ефективної зовнішньої реклами торгових точок, магазинів, кафе і ресторанів. Оформлення яскравими композиціями з повітряних кульок приваблює відвідувачів з великої відстані, ефективно збільшує потік клієнтів як з вулиці, так і у великих торговельних центрах, на ярмарках.

В асортименті — повітряні кулі всіх можливих розмірів, від найменших 5 дюймів до кульок гігантів, латексні кулі виробництва США, Італії, Польщі, Китаю, фольговані кульки (зірки, серця, фігурки, іграшки, цифри та букви), прозорі пластикові кулі баблс. Кульки для гелію з будь-якою поверхнею: матова пастель, блискучий металік, хром. Є кульки з тематичними написами та малюнками в широкому асортименті.

Шари для моделювання (ШДМ) — барвистий матеріал для твістінгу, тобто скручування різноманітних фігур з довгастих кульок.

З наших кульок роблять композиції, величезні букети, фотозони, оформлення весільних арок, аеродизайн великих зал для урочистих подій: весіль, ювілеїв, дитячих та дорослих днів народження, випускних вечорів та корпоративних свят.

Ми розробляємо індивідуальний дизайн наклейок на кульки під замовника. Будь-яка тематика, оригінальні креативні рішення — ми втілюємо будь-які бажання для веселих свят і гарного настрою.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.10.2021 | Переглядів: 1528 | гелиевые шарики, воздушные шарики

Читайте також на цю тему: