Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як забезпечити надійну охорону магазину

Автор: Сергій Ковальчук, 29.08.2023, 15:53:12 Як забезпечити надійну охорону магазину

Для успішного ведення бізнесу важливо не лише напрацювати клієнтську базу, запропонувати споживачеві цікавий товар та грамотно налаштувати рекламу. Також успіх залежить від забезпечення збереження майна та обладнання. Її може забезпечити надійна охорона. Якщо говорити про магазин, чи то торгівлю харчовими продуктами, речами, іграшками чи іншими товарами, охорона ділиться на кілька типів, які можна використовувати в комплексі або окремо. При цьому охорона магазину буде ефективною лише в тому випадку, якщо її здійснює надійна компанія з кваліфікованими співробітниками та належною технічною базою.

Різновиди охорони магазину

Охорона магазину включає комплекс заходів з використанням технічних засобів і людського ресурсу. Її можна умовно поділити на три типи:

  • фізична;
  • встановлення сигналізації;
  • монтаж системи відеоспостереження.


Фізична охорона передбачає роботу одного або кількох охоронців (залежно від площі та типу магазину). зазвичай, один охоронець стає на вході/виході, тоді як інші співробітники стежать за ситуацією в торговому залі. Такий тип охорони дозволяє не тільки захистити майно, але також виявити правопорушника під час вчинення крадіжки, запобігти конфліктним ситуаціям та підтримувати порядок у магазині.

Монтаж сигналізації передбачає розміщення різних датчиків у всьому приміщенні. До них входять датчики руху, світла або тепла. Також не зайвим буде встановити датчик задимлення, підтоплення та витоку газу. Це забезпечить збереження майна у неробочі години. Принцип дії такої системи є простим. При спрацьовуванні одного з датчиків відправляється сигнал на центральний пульт, після чого місце прибуває група швидкого реагування.

Система відеоспостереження дозволить вам у реальному часі відстежувати те, що відбувається в торговому залі, а також на вході виході в магазин і примірювальні, якщо йдеться про точку продажу одягу. Також за допомогою камер ви зможете ідентифікувати особу зловмисника або розібратися, з чого почалася конфліктна ситуація.

Який тип охорони вибрати?

Вибір багато в чому залежить від площі торгової точки. Установка сигналізації – обов'язкова умова надійного захисту приміщення від незаконного проникнення, тоді як фізична охорона та система відеоспостереження є факультативними методами. Звернутися за цією послугою можна в компанію Охоронний Холдинг, яка має кваліфікованих співробітників та необхідну технічну базу для кваліфікованого виконання робіт.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.08.2023 | Переглядів: 591 | Охрана, безопасность, Магазин

Читайте також на цю тему: