Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Основні критерії вивчення англійської програмістам

Автор: Мария Никулина, 12.03.2024, 22:40:51 Основні критерії вивчення англійської програмістам
Значущість англійської мови для всіх важко переоцінити. Для того, щоб сьогодні влаштуватися на будь-яку роботу, в тому числі пов'язану з програмуванням, обов'язково потрібно мати хоча б середній рівень знань іноземної мови. Але для того, щоб просуватися за карєрною драбиною та при цьому отримувати більш кваліфікаційні завдання та зарплатню, обов'язково потрібно буде покращувати свої знання.

IOB-HCttA5phXn4OJnpoAS6sPXJ3Np5ejVkdbrRs5VoxpReYvTt3njbTFAiIHpCHvBqXVHSjGgG8wtKEnxTlg6XeCEe-XwA3YbBbONTc1I9rGe9jsr6fR9H6KLRX3FvtflYZBN1vNwcgp_Pae-70lqk

Технічна англійська для IT спеціалістів (https://solid.com.ua/it-english-courses/) — це відмінний напрямок курсів, який дозволить не лише поглибити свої знання з іноземної, а й вивчити відповідні терміни та фрази, які можуть знадобитися в роботі. Потрібно зауважити, що для всіх спеціалістів цієї сфери вивчення англійської вважається обов'язковим.

Де може знадобитися англійська?

Для того, щоб розуміти, чому саме айтішникам потрібно вивчати англійську мову, потрібно обов'язково розібратися з основними направленнями. Для початку можна звернути увагу на те, що сучасні працівники повинні заглиблюватися у середовище розробки. Ні один код не може бути написаний без використання англійської мови. На всіх тематичних форумах, де є професійні фахівці, завжди спілкування відбувається цією мовою, а отже завжди про всі нововведення, якісь доповнення можна дізнатися саме там. Створювати переклад з перекладачем не завжди доречно, тому краще за все вчити мову самостійно.

Програмісти сьогодні стикаються з веденням різноманітної документації та програмних забезпечень, які також складаються з англійських фраз та слів. Переводити офіційні документи та інструкції буває не так легко, та звичні словники можуть навіть не допомогти в цій справі. Під час проходження спеціалізованих курсів кожен має змогу збагатити свій лексичний запас, а значить, у майбутньому навчиться швидко та легко переводити такі документи без сторонньої підтримки.

Комунікація з тими фахівцями, які створюють відповідні умови для реалізації тих же задумів, нададуть змогу більше розвиватися у професійному плані та в майбутньому претендувати на кращі посади.

Багато хто сьогодні хоче відмовитися від звичної роботи в офісі та йде на фріланс. Маючи відповідні знання та досвід в роботі, кожен охочий зможе влаштуватися на посаду в міжнародну компанію та виконувати там ті ж обов'язки, але за кращу зарплатню. Головне при цьому мати високий рівень англійської, тому без додаткових курсів просто не обійтись.

Ознайомитися з основною програмою курсу та записатися на тестування можна на сайті https://solid.com.ua/.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 12.03.2024 | Переглядів: 219 | Программист, Курсы, айти, английский язык, иностранные языки

Читайте також на цю тему: