Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Карпюк англійська мова 11 клас, підручник 2019

Автор: Светлана Егорова, 25.02.2020, 21:32:32 Карпюк англійська мова 11 клас, підручник 2019

Володіння англійською мовою, це вкрай необхідний навик. В сучасному світі практично всі люди, котрі прагнуть розвиватися в будь-якій сфері та досягти в житті успіху, повинні володіти іноземною мовою.

Англійська посідає перше місце в переліку мов міжнародного спілкування, тому її потрібно знати в першу чергу. Більшість освічених людей в тій чи іншій мірі знають і розуміють англійську, проте не так багато тих, хто володіє нею ідеально.
 

підручник з англійської
 

Навчально-методичний комплекс Bright Ideas допоможе оволодіти англійською мовою з нуля і досягнути досконалості. Він розрахований на дітей, учнів початкової й середньої школи та складається з семи рівнів. Учні рівень за рівнем, з року в рік опановують іноземною мовою, покращуючи граматику, навики читання й письма та удосконалюючи правильне мовлення.

Курс складається з 7 рівнів, кожен з яких включає в себе робочий зошит, підручник і різноманітну додаткову методичну літературу. Англійська мова підручник Bright Ideas – це основний елемент курсу на кожному рівні. Він створений таким чином, щоб максимально зацікавити дитину і залучити її до процесу навчання на добровільній основі. В ньому зберігається безліч цікавої, сучасної та актуальної інформації, котра подається в ігровій невимушеній формі.

У видавництві Oxford University Press працюють найкращі спеціалісти, вони подбали про те, щоб їхня навчальна література була не просто якісною та інформативною, а максимально ефективною. Різноманітні країни, які використовували її в своїй системі освіти відзначають високу результативність підручників даного типу. НМК Bright Ideas відповідає усім методичним рекомендаціям та освітнім нормам, а тому допущений Міністерством освіти і науки Україні до навчального процесу.

Учні, котрі вивчають англійську разом з Bright Ideas, швидко і якісно опановують усіма мовленнєвими навиками. Слід зауважити, що курс націлений не тільки на відточенні мовних навиків, але й дозволяє дитині всесторонньо розвиватися, пізнавати навколишній світ і себе. Він вчить їх згуртованості, роботі в колективі і взаємній підтримці, розвиває особистісні якості, цілеспрямованість, співчуття, прививає критичне і творче мислення.

Багато уваги приділяється вільному англійському спілкуванню на різноманітні теми в позаурочний час. Якщо ви хочете дати своїй дитині якісну освіту, тоді замовляйте літературу в книжковому інтернет магазині Буклетка - https://www.bookletka.com/

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.02.2020 | Переглядів: 1329 | английский язык, Курсы, Обучение

Читайте також на цю тему: