Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Ноябрь » 11
Zorro Не послать ли нам "гонца"?

Zorro


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Не послать ли нам "гонца"?

11.11.2015, 09:36:36 2656 4.3 1

Нещодавно в мережі з’явився новий сайт. Активні користувачі ФБ, скоріш за все, заходили на нього, читали і  посміхалися. Говорю я про сайт, на якому будь-якому жителю міста можна написати електронну петицію до міської ради. Ідея, авжеж, хороша, якби не декілька але. По-перше, пишуть їх з несправжніх акаунтів, плюсують такі ж, а самі петиції залишаються без уваги представників міської ради. Деякі записи взагалі знаходяться на межі з маразмом.

Новоспечені депутани та перебіжчики з ДемАльянсу Ткачук-Фурлет-Пучич не знайшовши іншого виходу, щоб здійснити Дімину мрію стати заступником мера, вирішили написали петицію на звільнення Демчика. Цікаво. Це чудова можливість далі протягувати інтереси перевізникам Шеріффу та Іваницький, завдяки якому, у Ткачука така класна декларація.

Проте, виникають питання. Чому за два роки виконком спромігся лише підвищити тарифи на перевезення пасажирів і на цьому його діяльність у транспортній сфері міста закінчилася. І чому головуючий шайки зрадників ідей Майдану Ткачук не дозволяє Пучичу та Фурлету реалізувати свої амбіції, а підбурює грати лише на його руку?

Прикреплённые изображения:
Zorro Не послать ли нам "гонца"? Zorro Не послать ли нам "гонца"?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 11:24:45, 11.11.2015 [Материал]

Очень смешная петиция о Пучиче, верю, что она наберёт нужное количество голосов. Но не нужно превращать хорошее начинание в злую шутку. Да, есть недостатки, но сама идея замечательная.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо