Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2016 » Май » 6
ViktorK Напад "чекістів" на волонтерський центр

ViktorK


Оценка: 2.8/5 Голосов: 9

Напад "чекістів" на волонтерський центр

06.05.2016, 11:24:46 2181 2.8 1

Правда и только правда: фашизм не пройдёт

Дню Перемоги присвячується ...

Вже давно не є таємницею, що напередодні Великої Вітчизняної війни фашистське гестапо активно співробітничало з радянськими «чекістами». Сьогодні складається враження, що таке співробітництво відродилось в Україні і, зокрема, у Житомирі. Поки центральна влада знищує українців спекулятивними тарифами, місцева влада вперто намагається стерти із свідомості людей пам'ять про героїв, які поклали свої життя за нашу свободу у боротьбі з німецько — фашистськими загарбниками. У результаті перемейнування вулиць з мапи міста зникли прізвища відомих партизанів, закатованих гестапо, загиблих воїнів, які визволяли Житомир, містом вирує хвиля погромів тощо.

Мабуть, комусь дуже муляє діяльність громадських організацій, які на волонтерських засадах піклуються про ветеранів війни, праці  та  допомагають учасникам АТО. Нещодавно житомиряни стали свідками чітко спланованої антиукраїнської акції по дестабілізації діяльності Житомирської обласної спілки ветеранів та волонтерського центру. Під виглядом «декомунізації» угруповання місцевих пристосуванців до всіх влад і режимів напало на офісне приміщення волонтерів. Крім відомих «гопників» в акції приймали участь заздалегідь запрошені кишенькові журналісти. Угруповання має риси злочинного, всі ролі чітко розподілені — є замовники, є виконавці, є матеріальне і навіть інформаційне забезпечення ! Непрохані візитери чинили хуліганські дії, трощили майно організації, у т.ч. портрети історичних постатей, штовхали волонтерів — жінок похилого віку. Потім, наслідуючи Геббельса, у ЗМІ було поширено тендеційну інформацію про нібито боротьбу патріотів з пропагандою комунізму. Хоча досить дивною виглядає сама ідея «декомунізації» у країні, де при комунізмі жила лише партноменклатурна верхівка, яку сьогодні іменують олігархами та державними керівними баригами.

Але цього разу житомирські «гопники» вибрали невдале прикриття для чергового погрому , та ще й затягли у цю ганьбу свій «дах» — сбу та поліцію.

Хіба ми для того виходили на Майдан, щоб якісь покидьки знущались над ветеранами (деяким жертвам нападу вже за 90 !) та пам'яттю загиблих героїв ?

І фашизм у нас теж не пройде, в які б одежі його не рядили перефарбовані посібники  попередніх режимів.

Слава Україні !

Героям слава !


 
Інформаційне забезпечення антиукраїнської провокації, клацати тут:  І,   ІІ

Виконавиця інформаційного забезпечення отримує винагороду з рук обласного очільника Партії регіонів Сергія Рижука:

Виконавиця інформаційного забезпечення нападу на ветеранську організацію

Нападники за спинами учасників АТО намагались отримати землю:

Нападники написали в СБУ доноси на журналіста Сергія Фореста за те, що він висвітлив подію - така специфічна свобода слова у Житомирі !

Житомирська обласна організація ветеранів, волонтерський центр:

Ми дочекаємося правової оцінки цього злочину чи ні ? Відповідні органи у роти води понабирали, мовчать ...

P.S.

Яків Ковальчук, мій дід, у 30-ті роки репресований «чекістами», в роки Великої Вітчизняної війни солдат Радянської Армії, загинув у боях з фашистами, похований у Німеччині. Вдома залишилась дружина з трьома малолітніми дітьми.

Ковальчук Яків, мій дід, у 30-ті роки репресований

Обов'язково отримають сповна ті «декомунізатори», які наважаться паплюжити пам'ять Якова Ковальчука та його побратимів, загиблих воїнів — визволителів ... Якби вони повернулись живими з тієї війни, то не встояв би ніякий режим чекістів — гестапівців, тим паче сьогоднішніх

 

Правда и только правда: фашизм не пройдёт

 
http://sbu.in.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/napad-chekistiv-na-volonterskij-centr.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Crespito
1 Hernan (Crespito)   • 15:37:38, 06.05.2016 [Материал]

Хорошая статья!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо