Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Март » 27 » 09:12:08

В Житомире работники ГАИ избили водителя

27.03.2008, 18:16:33 6169 0
В Житомире работники ГАИ избили водителя

За версією інспекторів він був п’яний, мчав містом із швидкістю 120 кілометрів за годину, і на вимогу ДАІ не зупинився. Наздогнали його аж вісім патрульних машин, а коли нарешті зупинили, водій вийшов із машини із...молотком, і навіщось накинувся на інспекторів. Ті природно, у відповідь були змушені застосувати силу.

Водій каже інше: ДАІшники погналися за його машиною невідомо чому, а коли він зупинився, накинулися і почали бити. Потім, коли у його документах побачили, що затримали.... офіцера, старшого лейтенанта Житомирського прикордонного загону, аби уникнути відповідальності сфальшували ДТП, розбили його авто, і приписали водіння у нетверезому стані.

Того вечора Валентин на своїх "жигулях" їхав до товариша. У дзеркало заднього огляду побачив патрульне авто з блимавками. Подумав, що когось наздоганяють і звернув праворуч, аби дати дорогу. Але автівка ДАІ притисла його до узбіччя, а інспектори витягли його з машини і почали бити.

Зі слів Валентина, машину били молотком. А його - гумовим кийком. У хвилини, коли опритомнював, чув, як ДАІшники придумували собі виправдання.

Валентин лікується у шпиталі. Зі слів лікаря, пацієнт поступив у стані середньої важкості. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забій нирок, гематоми поперекової та сідничної ділянок. У лікарняній справі Валентина Колійчука довідка з нарокодиспансеру про те, що в крові не виявлено алкоголю.

Ми діяли відповідно до інструкцій, кажуть у ДАІ. Машина мчала вночі з розбитим склом і з вимкненими фарами. «Гналися 60 кілометрів, зупинився водій, лише коли загубив колесо, він вийшов з молотком, накинувся на працівника міліції, ударив».

Вгамувати його можна було лише силою. Її застосували рівно стільки, щоб утихомирити задираку, кажуть у ДАІ. А що на чоловікові виявилося стільки гематом, теж мають пояснення.

Від експертизи на алкоголь водій відмовився, кажуть ДАІшники, тож у протоколі медогляду лише зазначено, від затриманого різко тхнуло спиртним. Ще одне підтвердження інспекторської правоти - один зі співробітників, що брав участь у затриманні, нині начебто теж у лікарні зі струсом мозку. Тому жодних службових розслідувань тут не планують. А от батько постраждалого каже, цей випадок кривдникам сина не подарує і готує звернення в прокуратуру.

Автор: Софія Войцехівська, Оператор: Валентин Кузнецов 1plus1.tv

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: