Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Июль » 4 » 15:54:44

Забела готов демонтировать памятник Ленину в Житомире

04.07.2008, 15:54:44 6039 0
Забела готов демонтировать памятник Ленину в Житомире

Для демонтажу пам’ятника Леніну у Житомирі потрібно рішення депутатів Житомирської міської ради – заявив «Журналу Житомира» сьогодні Юрій Забела.

«Морально як громада, так і влада, її представники готові до такого кроку, однак, прийняти рішення про демонтаж повинні депутати міської ради», - сказав голова облдержадміністрації Юрій Забела.

«Начальник управління з питань внутрішньої політики Микола Сюравчик висловив свою думку як громадянина, а не як посадової особи. Кожен громадянин має право на власну точку зору, проте остаточне рішення прийматиме громада, представником котрої і є депутати міської ради.», - зазначив керівник Житомирської області.


Нагадаєм, сьогодні в Житомирі, під стінами облдержадміністрації, ВО «Свобода» висловила протест пов’язаний з публікацією в газеті «20 хвилин» інтерв’ю начальника облуправління Миколи Сюравчика. В якому він зокрема зазначив: “Думаю, никто памятник Ленину в Житомире демонтировать не станет”.

Саме такі заяви дають підстави вважати що Указ Президента України не виконується належним чином - заявив на протесті голова житомирської організації ВО «Свобода».

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: