Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2009 » Октябрь » 29 » 15:58:41

В Житомир на конференцию приедут известные доктора философских наук

29.10.2009, 15:58:41 8769 3
В Житомир на конференцию приедут известные доктора философских наук

В четвер 5 листопада до Житомирського державного університету імені івана Франка на Другу міжнародну науково-теоретичну конференцію приïдуть сучасні Сократи, Маркси та Гегелі – відомі та маститі філософи з Украïни, Росіï, Білорусі та інших краïн.

Як повідомили «Журналу Житомира» друга міжнародна філософська конференціï буде присвячена проблемам міжнародноï, міжнаціональноï та релігійноï толерантності.

Очікуються неперевершені та яскраві виступи таких науковців як доктора наук директора Інституту філософії Мирослава Поповича, доктора наук Валентина Вандишева, доктора наук Тетяни Аболіноï, а також видатних філософів з Росіï, Німеччини, Польщі, Білорусії, Арменіï, Грузіï та інших краïн.

Співзасновниками конференціï виступають Киïвський національний університет Тараса Шевченко, Київський національний університет театру, кіно і телебачення К.Карпенко-Карого, а також Пермський державний та Бурятський державний університети.

Особливу увагу громадськості заслуговує виступ доцента Пермського державного університету Віри Калкутіноï, присвячений аналізу сучасних засобів масовоï інформаціï, іхньоï світоглядного направлення та виявів нетолерантності, нетерпимості в останніх. Віра Калкутіна поділиться останніми найсвіжішими та найгарячішими новинами та дослідженнями з цього питання.

Загалом конференцію збираються відвідати близько 200 блискучих науковців з декількох краïн, що робить ïï подією в житті міста та області. Двері запеклих наукових дискусій та гарячих філософських суперечок відкриті всім бажаючим.

Тэги: Житомир, конференции, Университет, вузы

Схожі новини:


Комментариев: 3
giena2000
1 giena (giena2000)   • 17:25:43, 29.10.2009 [Материал]

Хорошо, приедут умные дядьки из разных (благополучных и не очень) стран и начнут нам рассказывать (философствовать) как же нам жить...интересно, высшие чины органов местной власти будут присутствовать, так сказать, внимать мудрецам духовно и интллектуально обогащаясь для того чтобы еще лучше выполнять возложенные на них обязанности. Хотя вряд ли, это же не экономыческий форум, тут просто про жизнь...
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 21:14:35, 29.10.2009 [Материал]

Какие там чины местных органов?! Это органы местных чинов! Для них само название и не доступно, и не понятно! Туныки они!
GlebHlebovodov
3 Глеб Хлебоводов (GlebHlebovodov)   • 12:57:16, 02.11.2009 [Материал]

Конференция переносится в связи с карантином на
17-18 ДЕКАБРЯ
Оголошення на ЖЖ інфо: