Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Июнь » 4 » 15:37:36

Волонтери QAP передали шкільні форми та солодощі вихованцям Денишівського навчально-реабілітаційного центру     Реклама  

04.06.2015, 15:37:36 3222 0
Волонтери QAP передали шкільні форми та солодощі вихованцям Денишівського навчально-реабілітаційного центру

Дитинство має бути щасливим та безхмарним, а отже, покликання всіх дорослих – зробити все можливе, аби залишити дітям лише найкращі та найсвітліші спогади про нього. Керуючись цим принципом, волонтери QAP привітали з Днем захисту дітей вихованців Денишівського навчально-реабілітаційного центру та подарували їм солодощі і шкільні форми.

Генеральний директор QAP, Наталія Андрейчук:

«Від підростаючого покоління залежить наше майбутнє, а діткам із особливими потребами необхідно приділяти особливу увагу. Саме тому вже не перший рік поспіль у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності наша компанія системно підтримує дитячі заклади в регіоні. Окрім необхідної підтримки у навчальних процесах, наші маленькі підшефні отримують від волонтерів найголовніше – турботу та увагу, а бачити щасливі, усміхнені дитячі обличчя – найвища винагорода для будь-кого з дорослих».

Заступник директора Денишівського навчально-реабілітаційного центру, Ірина Кравчук, із надзвичайною теплотою ділиться досягненнями та творчими успіхами своїх вихованців:

«Ми докладаємо максимум зусиль, аби малеча почувалась у центрі комфортно і в жодному разі не помічала того, що чимось відрізняється від інших діток. Наші вихованці буквально протягом першого року перебування у закладі починають вимовляти перші слова та покращують мовлення. Всі наші підопічні дуже люблять майструвати щось власними руками, виявляють надзвичайний потяг до знань та засвоєння нових навичок. Завдяки шефам, котрі опікуються нашим центром, дітки почуваються тут, як вдома, тому щоразу старанно і з любов’ю готують цікаву програму до їх приїзду».

Наразі у центрі перебуває близько 80 дітей із вадами мовлення, а висококваліфіковані спеціалісти – логопеди, психологи та педагоги надають допомогу як дітям позбавленим батьківського піклування, так і дітям із звичайних родин, котрі потребують мовленнєвої корекції.

QAP щиро сподівається, що власним прикладом активної турботи про діток з особливими потребами зможе надихнути ще не одну житомирську компанію приділяти більше уваги тому, щоб дарувати малечі казку та душевне тепло, адже турбота змінює світ на краще.

Слідкуйте за оновленнями сторінки компанії на Facebook, та долучайтесь до наших благодійних ініціатив.

















 

Тэги: QAP, волонтеры

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: