Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Август » 4 » 09:48:52

Наталія Чиж: «Ярмарки сільгосппродукції – у кожний район!»     Реклама  

04.08.2015, 09:48:52 5089 0
Наталія Чиж: «Ярмарки сільгосппродукції – у кожний район!»

Наталія Чиж і «Об’єднання «Самопоміч» запрошує житомирян на міський ярмарок сільгосппродукції «Віз щастя».

Ярмарок відбудеться 8 серпня, о 10:00, на Новому бульварі в Житомирі.

Інформаційним партнером заходу виступить «Журнал Житомира».
 

Громадо, жителі та гості древнього міста на Замковій горі!

Мати можливість купувати фрукти та овочі, вирощені на своїй землі, за доступними цінами, у зручному місці замість придбання іноземних плодів незрозумілої якості за незрозумілими цінами – хіба це не очевидна річ, яку має забезпечувати міська влада? А надто, якщо це розвиває регіон та місцевий бізнес, робить нашу область самодостатньою!

Адже ярмарки завжди були святом для містян, не лише місцем, де зручно й вигідно придбати товари, але й розважитися, потеревенити, дізнатися останні новини…

Час пізнавати досвід предків та реалізовувати сьогодні.

Запрошую всіх охочих поринути в атмосферу справжнього українського ярмарку “Віз щастя”, що відбудеться 8 серпня на Новому бульварі, біля кінотеатру “Жовтень”. Для вас - налиті сонцем дари саду та городу, екологічно чиста продукція за низькими цінами. Крім того вас чекають виступи відомих артистів та повний кошик розваг.

Українці традиційно збирались на ярмарки. Ми чогось забули про цю чудову традицію, попри те, що у наш непростий час це дуже важливо для кожної родини. Ярмарок також є можливістю поспілкуватись з однодумцями та зустріти нових друзів для безперервних теревенів за кухлем квасу

Сьогодні ярмарки дуже популярні в Італії, Франції та Німеччині. Житомир – місто з українськими традиціями та європейськими перспективами. Тому житомирський ярмарок стане гарним приводом наповнити серце і розум радістю та прикупити для родини смачненького і корисного на будь-який смак.

Зараз панує мода на органічні продукти і наш Житомирський край має цього вдосталь, натомість в Європі за це платять великі гроші.

Екологічно чиста сільгосппродукція – це наше золото, цінніша за нафту і корисніша за морепродукти. Тому наші ярмарки стануть одним з напрямків підтримки українських виробників.

Бог обдарував наш край родючою землею. Наше завдання берегти цей дар на благо своїх сімей та громади.

Україна має всі шанси повернути собі славу житниці Європи. Сільське господарство сьогодні може і має бути двигуном економіки України.

Вкотре пересвідчитися в багатствах житомирської землі, почути пісні, відпочити душею й серцем ви зможете вже найближчої суботи на міському ярмарку «Віз щастя».

Запрошую вас 8 серпня о 10 ранку на міську ярмарку “Віз щастя”. Приходьте з родинами та друзями.

Щиро Ваша, лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж
Фотографії:
Наталія Чиж: «Ярмарки сільгосппродукції – у кожний район!»

Тэги: Чиж, Самопоміч, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: