Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Март » 18 » 13:57:29

Сімейний фестиваль «SPRING-FEST» на «Острові Розваг»     Реклама  

18.03.2016, 13:57:29 3127 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сімейний фестиваль «SPRING-FEST» на «Острові Розваг»

Ви маєте чудову нагоду зробити прекрасний подарунок своїй сім’ї – відвідати 3-й сімейний фестиваль «SPRING-FEST». Його метою є підтримка командних відносин у родині, згуртування через ігрову діяльність, мотивація активності сім’ї, налаштування відвідувачів на позитивний настрій.

Ми вам гарантуємо море позитивних емоцій та безліч сюрпризів для всіх відвідувачів. І звичайно всім учасникам даруємо безліч подарунків.

Отож, фестиваль стартує об 14:00 годині 20 березня 2016 року у СЦ «Острів Розваг». При поповненні картки СЦ, ти маєш можливість зареєструвати свою родину для участі в сімейному фесті. Реєстрація триває до початку фестивалю, а саме до 14:00 години 20 березня 2016 р. Усі сім’ї, які прийматимуть участь, можуть змагатися за головний приз, а саме - повний безліміт на 3 місяці на всі атракціони СЦ «Острів Розваг» для всієї родини.

Даний фестиваль проходить в декілька етапів. Період проведення 2-3 години. Підрахунок та оцінювання конкурсної програми проводять незалежне журі - адміністратори СЦ. Детальніше про умови читайте за посиланням

Всі родини даного фестивалю гарантовано отримують подарунки від партнерів:
 
  • ТМ «Рудь»;
  • ТМ «Чумак» - «Фрузи»
  • ТМ «Союз-кондитер»
  • ТМ «Кока-кола»
  • ТМ «Радомишль»-квас
  • Книжковий СМ «Буква»
  • Кінотеатр «Україна»
  • Фотостудія «GOODFRAME STAGE»
  • Квеструм «60хв»

Під час проведення сімейного фестивалю будуть проводитись конкурси і для відвідувачів, із великою кількістю подарунків. Гарний настрій, атмосфера тепла та любові, позитиву, радості, веселощі – ми гарантуємо!

Головний приз сімейного фестивалю «SPRING-FEST» - повний безліміт на 3 місяці на всі атракціони СЦ «Острів Розваг» для всієї родини. Реєструйтесь на фестиваль, який відбудеться о 14:00 годині 20 березня 2016 р. у СЦ «Острів Розваг» (ТРЦ Глобал.UA, вул. Київська, 77). 
 
Приходь! Грай та вигравай!



Тэги: праздник, Житомир, SPRING-FEST, Остров развлечений

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: