Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Апрель » 21 » 11:49:15

Виступ акробатів та гімнастів майстрів спорту на відкритті батутного комплексу «Глобал Jumping»     Реклама  

21.04.2017, 12:57:38 6751 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Виступ акробатів та гімнастів майстрів спорту на відкритті батутного комплексу «Глобал Jumping»

22 квітня відбудеться відкриття найбільшого батутного комплексу в Україні -  «Глобал  JUMPING». Для Вас виступатимуть чемпіони, призери Міжнародних і Всеукраїнських турнірів, спортсмени-акробати та гімнасти. Майстри спорту влаштують неперевершене шоу для глядачів. Акробати продемонструють індивідуальні  і синхронні прижки на батуті, екстремальні елементи, сальто і піруети. А також на Вас чекає неперевершений виступ наймолодшої групи спортсменів-акробатів.

Справжні емоції, драйв, неповторна сила та краса спорту переплітаються в акробатичних номерах! Вам неодмінно сподобається видовищне шоу у виконанні багаторазових чемпіонів України та Світу.

Початок акробатичного шоу 22 квітня  2017 р. о 15:00.

Мега-батут «Глобал  JUMPING», понад 800 кв. м  надасть можливість яскраво відчути радість та легкість польоту, як для найменших діток так і для дорослих.

У цьому сезоні для відвідувачів батутного комплексу «Глобал JUMPING» ми розробили нову акційну пропозицію «Безліміт на цілий день» – при придбанні акційного пакету період знаходження на території батуту протягом дня необмежений.

      Даний батутний комплекс вміщує в собі:

  • поролоновий басейн;
  • сім батутних доріжок для спортивних тренувань;
  • екстрим-зона із спеціальними батутними сітками;
  • м'які будинки конструктори;
  • весела дитяча карусель;
  • дитяча м’яка ігрова кімната, де діти можуть розважитися і провести  час з користю і задоволенням.

Батут – це дивовижна річ, за допомогою якої можна схуднути і в той же час відпочити, розважитися, як самому так і з друзями. Вченими доказано, що усього 8 хвилин занять замінюють 3 км бігу, 20 хвилин стрибків - 1 годину вправ на степі, при цьому ви не відчуваєте втоми, а тільки відчуваєте прилив сил і позитивної енергії. А для дітей заняття на батуті корисні тим, що розвивають фізичні здібності, швидкість реакції, покращують координацію, надають силу, спритність та витривалість.

Радіючи неймовірному відчуттю польоту і легкості, ми стаємо молодшими і щасливішими, починаємо з легкістю дивитися на проблеми, по-іншому ставитися до себе і оточуючих. Батут надасть Вам змогу відчути сплеск позитивних емоцій та набути неймовірних нових вражень.

«Глобал JUMPING» - відривайся на повну!

Чекаємо за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA».

За додатковою інформацією звертатися за номерам: (067)401-31-81,   (067)401-30-06

www.ostriv-rozvagh.com.ua

vk.com/ostriv_rozvagh


Тэги: Житомир, Глобал  JUMPING, шоу гимнастов, батутный комплекс

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: