Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Декабрь » 21 » 16:39:11

Житомир отримав ще 10 мільйонів гривень держсубвенції на спортивні поля і дефібрилятор, - Борислав Розенблат     Реклама  

21.12.2018, 17:33:34 2940 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомир отримав ще 10 мільйонів гривень держсубвенції на спортивні поля і дефібрилятор, - Борислав Розенблат

У Житомирі за кошти державної субвенції побудують ще 6 спортивних майданчиків та закуплять необхідне медичне обладнання для КУ «Центральна міська лікарня № 2 м. Житомира». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, Борислав Розенблат.

«І наостанок, як кажуть, «під ялиночку»... 
Щойно отримав інформацію про надходження останнього траншу в розмірі десяти мільйонів гривень на виконання моєї програми на 2018 рік по встановленню спортивно-оздоровчих майданчиків та обладнання для міської лікарні №2», - написав Борислав Розенблат.

Відповідно до розпорядження № 934-р Кабінету міністрів України, Житомир отримає 10 мільйонів гривень держсубвенції. За ці кошти збудують спортивні майданчики за адресами: вул. Отаманів Соколовських, 7;  вул. Бориса Тена, 100-102; вул. Чуднівська, 108-Б; вул. Вітрука, 41-43; вул. Рильського, 5;  пров. Сікорського, 4 та придбають дефібрилятор для Житомирської міської лікарні.

«Дефібрилятор – це той пристрій, який має бути наявний у кожному відділенні, бо це те, що рятує життя в екстрених випадках. Також його використовують і в плановому лікування для відновлення ритму серця хворого.  На жаль, кількість дефібриляторів в наших лікарнях дуже низька. Більше того, в українських мед закладах ці апарати, як правило, бувші у користуванні та ще й якогось російського виробництва», -  розповідає завідуючий міським центром ішемічної хвороби та некоронарогенних захворювань серця ЦМЛ№2, Олесь Іванович Кутній.

Лікар додає   - цей дефібрилятор дозволить рівнятися на європейські стандарти, де така техніка  рятує життя навіть посеред вулиць.

«Коли, наприклад, в європейських містах дефібрилятори є навіть в супермаркетах та на зупинках громадського транспорту. Дефібрилятор, який планується придбати для нашого закладу за кошти держсубвенції, має бути новим, японського виробництва. Зараз ми не маємо подібних, бо навіть ті, що є уживані і є не у всіх відділеннях», - наголошує завідуючий міським центром ішемічної хвороби та некоронарогенних захворювань серця ЦМЛ№2, Олесь Іванович Кутній.

«Ще з літа ми  з Олесем Івановичем Кутнім планували, як можна найскоріше закрити питання сучасного дефібрилятора. Нарешті я можу сказати, що незабаром у Житомирі  він з’явиться за рахунок державної субвенції, тобто за наші з вами податки і служитиме людям, рятуватиме життя  житомирян», - додає Борислав Розенблат.

Нагадаємо, що за сприяння Борислава Розенблата у попередні роки було закуплено медобладнання для міських лікарень на понад 45 млн грн, цьогоріч народний депутат ініціював у Житомирі встановлення  10 спортивних майданчиків.

Так, у листопаді 2018 року Кабмін виділив 4 млн 977 тис грн державної субвенції на будівництво майданчиків на Покровській, 153\155; Героїв Десантників, 11; Короленка, 4 та Бальзаківській, 2.






Тэги: субвенции, Борислав Розенблат, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 3
Crespito
1 Hernan (Crespito)   • 19:53:35, 21.12.2018 [Материал]

И лица такие у всех блаженные. Вот умеют сфоткать :)
bobrikov
2 Mr Mr Ya (bobrikov)   • 20:39:28, 21.12.2018 [Материал]

какой добрый с виду... прорекламировал себя на 100 лямов уже наверно... хотя отобьет легко
Artmaker
3 Евгений (Artmaker)   • 02:01:27, 22.12.2018 [Материал]

Борю - КАНАНИЗИРОВАТЬ!
Срочно, конкретно, без пафоса!!!)))))))))))))))
Оголошення на ЖЖ інфо: