Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Апрель » 3 » 08:51:30

Борислав Розенблат у Житомирі привітав благодійну організацію «Все робимо самі» з 15-річчям. ВІДЕО     Реклама  

03.04.2018, 08:51:30 2355 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат у Житомирі привітав благодійну організацію «Все робимо самі» з 15-річчям. ВІДЕО

Робити добрі справи та допомагати тим хто цього потребує - рівно 15 років тому таку мету поставив перед собою житомирянин Богдан Купчинський. Чоловікові самому вдалось подолати важку хворобу, він вирішив допомагати іншим і створив благодійну організацію «Все робимо самі».

Сьогодні організація святкує своє п’ятнадцятиріччя і збирає друзів та підопічних у Житомирському драмтеатрі. Сам Богдан каже: потяг допомагати ближнім з’явився у нього ще з дитинства. Звичайний хлопець із багатодітної родини ще підлітком створив разом із друзями організацію, яка допомагала нужденним та тим, хто опинився в складних обставинах.
 

«Сьогодні діти ходять голодні, і чому нам не навчити їх, як заробляти самим собі на життя? Наша дитяча організація далі працює. Завдячуючи, певно, тим небайдужим людям, які нам допомагають існувати, допомагають працювати, допомагають впроваджувати різні благодійні заходи. Без них ми, можливо, щось робили б, але не в таких масштабах», - каже голова ГО «Все робимо самі» Богдан Купчинський, - інформує Житомир.інфо
 

За 15 років вдалось допомогти та врятувати тисячі життів. Житомирянка Олена Рослик розповідає: її син потребував дороговартісної операції, щоб відновити слух. На лікування потрібна була непід’ємна для родини сума коштів. Жінка каже: коли вони з чоловіком остаточно втратили надію, в їх житті з’явилась благодійна організація “Все робимо самі”, яка допомогла врятувати слух дитині.

«Максимка було прооперовано, і зараз Максим вже рік чує. Вже вимовляє певні слова: «мама», «тато». Він знає, що тато Вова, вже може сказати «спасибі». Це для нас дуже великий результат. Усе це завдяки таким людям, як Богдан, завдяки його організації, яка сьогодні святкує 15-річчя. Ми його вітаємо всією родиною, бажаємо їм процвітання, натхнення, творчих успіхів. Щоб вони допомагали всім, всім, всім, і щоб їм це вдавалось», - розповідає Олена Рослик.

Привітати благодійників із ювілеєм прийшов і народний депутат України Борислав Розенблат. Нардеп каже: неодноразово співпрацював із Богданом Купчинським та його організацією.

«Для мене є почесною співпраця з такою людиною. Тому що всі його заходи, всі його заклики, всі пропозиції, вони дуже слушні, вони дійсно направлені на те, щоб робити людям добро. Людина, маючи можливості жити самому, він хоче дати таку можливість і іншим теж відчувати життя. Не всі люди заможні, і Богдан проста людина, але робить величні справи і закликає дуже багатьох, хто може допомогти, та навіть і ті, хто не може собі дозволити допомогти, але все одно приходить і допомагає. Ми пам’ятаємо його заходи, коли він робив всесвітні рекорди і все інше. Я перш за все дякую цій великій людині. І те, що фонд існує 15 років, то для нашого фонду - це яскравий приклад, як треба працювати. А йому я бажаю успіхів, божої благодаті і здоров’я», - каже нардеп.

Богдана Купчинського та двох членів організації нардеп нагородив почесними грамотами за благодійну діяльність.












Тэги: Богдан Купчинский, Борислав Розенблат, Житомир, Все робимо самі

Схожі новини:


Комментариев: 4
google
1 Гугиль (google)   • 09:28:58, 03.04.2018 [Материал]

царь чтоли
garold
2 Кonstantin (garold)   • 11:37:39, 03.04.2018 [Материал]

А попу лизать вороватым это верх неприличия)))А вот за розбудову громодянського суспільства Розенблатом можно поподробнее?
current_user
3 Current User (current_user)   • 11:53:52, 03.04.2018 [Материал]

Обіднів Боря
https://www.zhitomir.info/news_173667.html
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 19:30:35, 03.04.2018 [Материал]

"...царь чтоли..."
Ну да. Царь СОЛОМОНович.
Оголошення на ЖЖ інфо: