Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Розвантажувальні системи для військових: як обрати?

Автор: Олег Ковальский, 12.09.2022, 21:14:05 Розвантажувальні системи для військових: як обрати?
Захисники, що наразі боронять нашу Україну, повинні мати усе необхідне для зручної служби та виконання бойових задач. Кожна найменша деталь надважлива у боротьбі із ворогом. Одними з таких необхідних атрибутів є розвантажувальні системи для військових.

Що таке розвантажувальні системи й для чого вони потрібні

Розвантажувальне спорядження було створено для того аби піхотинцю або поліцейському було легше носити з собою усе необхідне. Зазвичай таких предметів не мало, відповідно все разом має нелегку вагу, тож потрібно знати як правильно усе розкласти у систему, а купити військову розгрузку можна тільки у перевірених магазинів. Зазвичай, туди можна помістити боєкомплект, ціле вказівники, радіостанції, патрульні ліхтарі, ПНБ, гранати, хімічне світло та багато чого іншого. 

Тактична розгрузка буває декількох видів. Тому варто розглянути усі та обрати, яка буде найзручнішою для вас.

  • Ліф чи Chest - такий вид розвантажувальної системи носиться на грудях та кріпиться за допомогою двох плечових та одного станового ременів, які надійно її фіксують. Також існують полегшені моделі тактильних систем, а також з можливістю вставлення бронеплити.
  • РПС – ця розвантажувальна система ремінно-плечова армійська, вона складається з тактичного поясу і лямок до нього, на яких можуть бути нашиті стропи PALS/MOLLE. Це чудовий вибір для тих кому треба багато ходити. Підсумки у такій системі знаходяться ззаду на поясі, тому вона навряд чи підійде тим, хто більшість часу проводить сидячи, така побудува системи буде незручною. 
  • Плитоноски з кишенями та розвантажувальними підсумками. Вони досить легкі та мають кишені для магазину. Окрім того, вони досить легко складаються. 

При виборі системи розгрузки, варто зважати на те, які вона завдання повинна виконувати, адже їх є досить велика кількість різних видів, розмірів і вони відрізняються одна від одної тим, що виконують різні функції. Важливо знати конкретно, що вам потрібно, бо такі системи бувають і для страйкболу, тобто ця система ідеально підлаштована саме під страйкбол і навряд чи підійде для інших цілей.

Так само можна сказати про військову розвантажувальну систему і таку ж для поліцейських. Проте варто зауважити, що бувають і універсальні моделі, які можуть підійти та військовослужбовцю і людині, яка працює в правоохоронних органах. Варто розглянути усі переваги та недоліки кожної моделі та обрати яка підходить вам найбільше. Звертайте увагу на матеріал виготовлення та надійність такої системи.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 12.09.2022 | Переглядів: 490 | плитоноска, разгрузка, ВСУ, военная одежда, ЗСУ

Читайте також на цю тему: