Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Чим Apple Watch 7 кращі за конкурентів на ринку

Автор: Мария Никулина, 24.11.2023, 08:38:37 Apple Watch Series 7: нові можливості смарт годинника

Apple Watch 7 – популярний в Україні смарт-годинник 7 серії, який вперше вийшов у продаж ще у 2021 році, але досі залишається гідним конкурентом на сучасному ринку гаджетів. Завдяки продуманому дизайну, функціоналу та можливостям шанувальники «яблучних гаджетів» не відмовляються купити Епл Вотч 7 у Львові, скориставшись вигідними цінами.

hXnGUSIguE2H9GYbju-iaTRzd6wP0Lt0sl6u2KwSiaRa2u2oBqOUW-zV0fvHcIVtzmNqrPa0dgIein2DRLmr03GsDMLbDhwV-1bYXAWBusRjZ-TgnB2Ss89ewLtthczTrbNsI--pC-4ZvOjo1f7tZsU

Стильні Apple Watch 7

Такий годинник представлений у двох розмірах екрану – 41 мм і 45 мм, які важать 32 г та 38,8 г відповідно. У порівнянні з минулою 6 серією екран був збільшений на 20%, а також розробники зменшили товщину рамок довкола дисплею.

Процесор – одне з найкращих рішень на сучасному ринку

Розглядаючи Apple Watch 7 з точки зору продуктивності, вони є гідними конкурентами для смарт-годинників від інших брендів. Починаючи з 4 серії, всі моделі від компанії Apple отримують стабільну порцію поліпшень, змін.

В основі гаджета використовується процесор S7, який відповідає за необхідні показники швидкодії. Відомо, як розробники ставляться до тестування чіпів: перед встановленням кожен процесор проходить багатоступінчасту перевірку відразу за декількома параметрами. Тому користувачі можуть бути впевнені у гідній якості роботи Apple Watch 7 серії.

Екран, який став ще більшим

За рахунок суттєвого (на 40%) зменшення рамок Apple Watch Series 7 вдалося візуально збільшити дисплей, а це означає наявність наступного списку важливих переваг:

  • Можливість користуватися новими варіантами циферблатів.
  • Наявність більшої кількості інформації на екрані, яка тепер міститься у потрібному обсязі.
  • Зміна яскравості у більшу сторону навіть у тому випадку, коли смарт-годинник перебуває в неактивному режимі.
  • Можливість використовувати клавіатуру для швидкого набору.


З метою захистити екран від можливих пошкоджень у ході активної експлуатації годинника виробник скористався якісним олеофобним напиленням.

lLLb--ris7maRQR8iDsd8dHIYm_6c6YXijM9tEGR8aCKcogFSQ1eMHzlvfrvwpRDgDMgghGnOuZbGrBRNnm_IwHSM6L5BzwrAcxNNzNsnBO7HxWs6YHKfv_w5XvAVDL30W2t3XrnosmhyroV3a1rud4

Чорні Apple Watch 7 серії

Щоб повною мірою оцінити збільшені показники яскравості, достатньо скористатися функцією Always On (при активації яскравість зростає на 70%).

Швидка підзарядка

Не менш важливим аргументом на користь Apple Watch Series 7 є швидка зарядка, яка на 33% швидше за рахунок застосування фірмового кабелю USB Type-C, передбаченого в наборі зі смарт-годинником. Достатньо 8 хвилин підзарядки, щоб гаджет міг протягом 8 годин контролювати стан здоров'я користувача під час сну. Для поповнення зарядки від 0% до 80% потрібно до 45 хвилин. Якщо підзарядити годинник до 100%, він може успішно працювати протягом 18 годин.

Корисний функціонал

Не менш важливим аргументом на користь покупки Apple Watch Series 7 є розширений функціонал. Причому розробники підкуповують користувачів як кількістю функцій, так і їх якістю, користю.

Xojo9g3zT8C-vhciMvLjtSYO-PXbESpB8uR9ZsPA4IecmdyFx4PsZ1cSEhiBjjYys_pzLRYtrmcMX7dpVJt87V477Drfi_zF8a2D5VFZHc5H-x3zfAAivOonFbMbtYh--9Av4VpaWdVsLxLOCHc1slE

Яскравий екран Apple Watch 7 серії

Серед найбільш актуальних та практичних варто виділити:

  • Контроль рівня кисню у крові людини. Всі, хто бажають вести здоровий спосіб життя, можуть скористатися Apple Watch Series 7, щоб міряти пульс, стежити за рівнем кисню та інше. Така функція доступна за рахунок набору датчиків та відповідної програми.
  • Програма Fitness Plus для регулярних занять спортом. Смарт-годинник може самостійно робити паузу під час тренування, як тільки користувач зупиняється. Ще один важливий параметр – опція фіксації падіння. Якщо користувач падає та протягом певного часу не виконує жодних рухів, годинник автоматично викликає швидку допомогу.


Це далеко не повний набір корисних функцій, передбачених в оновленій WatchOS 8. В результаті користувач може також користуватися можливостями «розумного дому» та багато іншого. Тому годинник від компанії Apple, як і раніше, залишається популярним і актуальним, щороку складаючи серйозну конкуренцію для інших гаджетів.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 24.11.2023 | Переглядів: 318 | гаджет, Часы, Apple Watch

Читайте також на цю тему: