Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Переваги оформлення довідки 100–2/о в Біомед Плюс

Автор: Дар'я Войташевська, 23.08.2023, 11:29:33 Переваги оформлення довідки 100–2/о в Біомед Плюс
Біомед Плюс — приватний медичний центр, який займається оформленням медичних довідок, зокрема, форми 100–2/о. Одними із головних недоліків державних закладів є черги та довге очікування для отримання результатів. Також не завжди є можливість одразу потрапити на прийом до лікаря.
Однак цього легко уникнути, адже Біомед Плюс пропонує швидке оформлення довідки 100–2/о, яка відповідає всім вимогам МОЗ України. Крім цього здача аналізів та консультації в лікаря можуть бути затратними, а тому на наші послуги часто діють знижки та акційні пропозиції.
 
Довідка 100–2/о: що це й коли потрібна
З 2022 року МОЗ України замінило довідку від нарколога та психіатра формою 100–2/о. Вона засвідчує психічний стан здоров’я пацієнта, можливі психічні розлади та фізичну здатність виконувати певні види робіт.
 
Довідка видається після огляду в лікаря психіатра та дійсна впродовж 2 років. Форма 100–2/о є обов’язковою при працевлаштуванні (попередній огляд) для багатьох професій, наприклад, працівників:
  •       навчальних та медичних закладів;
  •      фармацевтичних підприємств;
  •      водіїв;
  •       військових.
 
Окрім працевлаштування форма мусить бути при отриманні чи заміні водійського посвідчення, дозволу на володіння зброєю, при оформленні опікунства та інколи банківського кредиту.
Водночас її також можна отримати при періодичному (щорічний) та позачерговому огляді (при погіршенні психічного стану працівника). З документів необхідно мати лише паспорт та військовий квиток/приписне свідоцтво.

Державна чи приватна клініка

Обираючи, де отримати довідку 100–2/о, у державній чи приватній клініці, варто визначитися з перевагами та недоліками кожної. У випадку із державним закладом, для проходження огляду спершу необхідно записатися на прийом до психіатра. Цей етап може затягнутися на декілька днів, адже часто найближчі дати зайняті або лікар приймає лише в певні дні.
 
Під час огляду психіатр збирає аналізи , а також проводить тестування крові та сечі для виявлення психотропних та наркотичних речовин. Довідка 100–2/0 видається лише після отримання результатів аналізів, час очікування яких може складати до 3 діб. Окрім витраченого часу ще одним недоліком є низький рівень зацікавленості лікаря, через що він може поставити неправильний діагноз або нав’язати безкоштовні послуги за гроші.
 
Однак можна піти іншим шляхом, який збереже ваш час, й оформити довідку 100–2/о в Біомед Плюс. На сайті компанії вказані актуальні та доступні ціни на послуги. Також Біомед Плюс має медичну ліцензію, завдяки якій форма видається абсолютно легально та відповідає вимогам МОЗ Україні. Водночас термін оформлення складає всього 20 хвилин, а кваліфіковані лікарі дають змогу гарантувати високу якість обслуговування та індивідуальний підхід до кожного.
Автор: Дар'я Войташевська, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 23.08.2023 | Переглядів: 688 | медицина, нарколог, Здоровье

Читайте також на цю тему: