Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Замовлення води в будинок

Автор: Олег Ковальский, 20.12.2023, 20:26:51 Замовлення води в будинок

Якщо ви маєте проблеми з якістю води з-під крана, наприклад, наявність механічних домішок (піску, мулу чи іржі), неприємний запах чи підвищену каламутність, то вам точно знайома ситуація, коли потрібно забезпечити сім’ю чистою питною рідиною. У таких випадках чудовим рішенням є замовлення води в будинок, яке дозволяє без зайвих зусиль мати необхідну кількість води вдома. 

Зараз ми розповімо на що потрібно звернути увагу, купуючи воду та дамо декілька рекомендацій щодо смачної та корисної води в Дніпрі.

Поради, як правильно вибрати доставку води

 Сьогодні в мережі інтернет існує достатня кількість служб доставки води, ми б сказали, що забагато. Саме велика конкуренція спонукає до того, що іноді недобросовісні виробники не слідкують за станом продукції, яку пропонують. Для того, щоб не потрапити на такі служби доставки ми підготували декілька порад, на які варто звернути увагу під час вибору торгової марки.

ImiGhCrg85lvtsnQyUq0rAE5zwKLtoVx5mGH6adbCK1Zvx41pp1lMVY8lcrlNgMuE6i311bqhKFdBXpNDQQWfLfLwTKRU8DayujNTSVVVeH2AzGx4YRvgL2_xIwlywTPYdpL11UZsVOAAwLXMlKnNw

  • Не соромтеся запитати у виробника наявність сертифікатів якості. Обов’язково повинні бути результати хімічного аналізу, який підтверджує склад води. Як правило, має даватися висновок комісії, щодо того, чи відповідає вода нормам ДСанПіНу.
  • Важливо, щоб під час виробництва відбувалася дезінфекція бутлів, адже вода може бути і якісною, але не належний стан тари змінює її бактеріальний та хімічний стан.
  • Зверніть умову на термін зберігання води. За оптимальних умов бутлі у закритому вигляді мають стояти не більше 6 місяців, відкритими – до 10 днів. 
  • Важливий чинник, на який варто орієнтуватися – це мінеральний склад. Відповідно законам, що діють в Україні сухий залишок має бути в мережах 100-1000 мг/л. Оптимальним для здоров’я є 300-600 мг/л. Вважається, що цієї кількості мінералів достатньо для правильного перебігу всіх процесів в організмі. 


Яка доставка води найкраща?

Звісно, що дуже складно за інформацією на етикетці зрозуміти про смак та якість води, адже правдивість написаного залишається тільки на чесності виробника. Тому, все ж таки, найкращим способом зрозуміти підходить вам вода чи ні – це замовити декілька бутлів «на пробу». 

Для того, щоб не вагатися у виборі та бути точно впевненим у якості та користі питної води рекомендуємо відразу скористатися доставкою води ТМ «Н2О». 

Природний джерельний смак ідеально підходить для вживання у сирому вигляді, приготування страв та дитячих сумішей. Збалансований мінеральний склад поліпшує розумову діяльність та насичує організм необхідними мікроелементами. Попередня обробка та насичення води озоном роблять її абсолютно безпечною та корисною. Шукаючи воду, яка має не лише чудовий смак, а й приносить користь організму – наша рекомендація – питна вода ТМ «Н2О». Це ваша формула здоров’я! 

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 20.12.2023 | Переглядів: 340 | доставка воды, питье, вода

Читайте також на цю тему: