Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будівництво

Преимущества использования воздушно-пузырьковой пленки для упаковки

Автор: Мария Никулина, 26.09.2021, 16:03:03 Преимущества использования воздушно-пузырьковой пленки для упаковки
Упаковка - це компонент послуг з переїзду, який визначає цілісність та збереження вашого майна під час переїзду. Ретельно та правильно упаковані меблі, техніка та особисті речі дозволять вам швидко та легко знайти все необхідне на новому місці та не втратити свої речі у хаосі переїздів.
Пухирцева плівка - це пакувальний матеріал, що складається з двох сплавлених поліетиленових плівок, одна з яких містить повітряні капсули. Цей процес дозволяє повітря всередині пластику поглинати удари.

В основному, пухирчаста плівка використовується для пакування виробів зі скла. Наприклад - посуд, вази чи дзеркала. Цей пакувальний матеріал допомагає уникнути синців та подряпин.

У сучасному світі навряд чи знайдеться людина, яка не зустрічала б плівку з повітряними бульбашками, яка є плівкою, що складається з двох шарів - основи і прикріплених до неї бульбашок. Така плівка має широкий спектр застосування, оскільки бульбашки відокремлені один від одного і, таким чином, мають чудові захисні властивості, захищаючи об'єкти, упаковані в плівку, від пошкоджень і руйнування. Інтернет-магазин https://profipak.com.ua/g36558978-vozdushno-puzyrchataya-plenka пропонує якісну пухирчасту плівку - ідеальний пакувальний матеріал для різних речей.

Пухирцева плівка забезпечує амортизацію легких предметів і може бути обрізана до будь-якої форми та розміру. Його не слід використовувати для пакування важких предметів. Використовуйте кілька шарів пухирчастої плівки, щоб захистити всю деталь, включаючи кути та краї.

Основними позитивними властивостями пухирчастої плівки є:

  • стабільний робочий температурний діапазон;
  • механічна міцність;
  • волого- та пиленепроникність;
  • мала вага;
  • висока норма амортизації;
  • безпека для здоров'я людини та навколишнього середовища (не токсичний).

Пухирцева плівка стійка до розриву і відмінно захищає вантаж від вологи, бруду та пилу, вібрації, тертя та сильних механічних навантажень. Незамінний при транспортуванні та зберіганні термочутливих товарів. Плівка у поєднанні з картоном - це матеріал, який знаходиться між плівкою та картоном і використовується в ситуаціях, коли потрібний підвищений захист.

Комбінована плівка – це матеріал, який у поєднанні з металізованим верхнім шаром має дуже високі теплоізоляційні властивості. Така плівка використовується при укладанні підлог з підігрівом та має термін служби близько 50 років.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будівництво" на ЖЖ.info
Будівництво | 26.09.2021 | Переглядів: 1462 | упаковка, пленка

Читайте також на цю тему: