Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Залученні клієнтів для молодого бізнесу

Автор: Ольга Петренко, 25.07.2018, 23:06:43

20160805104730

Відкриття власної справи зазвичай пов’язане з широким колом задач, вирішення яких є запорукою успішності бізнесу у майбутньому – від вивчення ринку до пошуку постачальників. Але настає момент, коли кожен бізнесмен-початківець стикається із питанням пошуку і залучення клієнтів.

Безперервний клієнтський потік і, як наслідок, зростання прибутку – основні фактори успіху будь-якого бізнесу. А як бути, коли бізнес тільки набирає оберти, кошти вкладені в першочергові потреби новонародженої справи, а поодинокі клієнти тільки приглядаються до ваших пропозицій?

Відповідь лежить на поверхні: найдієвіший спосіб пошуку клієнтів – реклама. Проте підійти до цього питання потрібно ґрунтовно.

  • Визначити цільову аудиторію і зосередитись на споживачах, які вже готові прийняти вашу пропозицію.
  • Створити унікальну пропозицію, яка відрізняється від тих, що пропонують конкуренти.
  • Продумати аргументацію унікальності своєї пропозиції.
  • Подбати про моменти, які можуть приємно вразити клієнта.
  • Знайти партнерів для спільного пошуку нових клієнтів.
  • Бути налаштованим на зміни. Розширювати асортимент товарів або вдосконалювати послуги згідно з вимогами сучасного ринку.

Одним із дієвих способів залучення клієнтів є розповсюдження буклетів і флаєрів. Цей спосіб застосовують не тільки початківці, а і компанії із високим рівнем прибутку.

Звичайно, існують вимоги як до зовнішнього вигляду, так і до змісту поліграфічної продукції, недотримання яких знизить ефективність реклами. Тому найкращим рішенням для розробки дизайну і виготовлення реклами буде звернення до професіоналів.

В типографіі «Вольф» працюють кваліфіковані фахівці, які мають багаторічний досвід із виготовлення всіх видів поліграфічної продукції. Якщо ви замовите друк рекламних матеріалів в нашій типографії, то отримаєте не тільки якісну друковану продукцію, а й змістовну консультацію спеціалістів щодо дизайну.

Буклет. Під час розробки буклету важливо створити унікальний стиль. Зміст повинен бути цікавім і лаконічним. Зазвичай буклети використовують на виставках, семінарах і для інформування споживачів про пропозиції компанії. Ознайомитись із зразками буклетів і зробити замовлення ви можете на сайті.

Флаєр. Листівки зазвичай використовують для залучення клієнтів до якоїсь конкретної події: акції, розпродажу та ін. Флаєр повинен містити інформацію про вигоду для споживача, обмеження в часі, і заклик до дії. Лаконічність тексту буде запорукою того, що людина прочитає надану інформацію. Яскравий дизайн спонукатиме людину звернути увагу на листівку.

Обрати дизайн і замовити друк флаєрів ви можете сайті типографії.

Автор: Ольга Петренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.07.2018 | Переглядів: 5797 | предпринимательство, бизнес, деньги, финансы

Читайте також на цю тему: