Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Смартфони Xiaomi: загальний огляд продукції

Автор: Артем Кондратюк, 24.12.2020, 22:18:41 Смартфони Xiaomi: загальний огляд продукції

Китайська компанія Xiaomi з самого початку була націлена на виготовлення смартфонів різних цінових категорій: від бюджетних варіантів до флагманів. Перший телефон був випущений у 2011 році та відразу став конкурентоспроможним, оскільки мав хороші технічні характеристики та невисоку вартість. З кожною новою моделлю компанія вдосконалює дизайн, функції та продуктивність смартфонів.

На сьогодні Xiaomi є третьою у світі корпорацією за об’ємом виготовлення та продажу смартфонів та аксесуарів до них. В магазинах мобільної техніки можна обрати різноманітні чохли на Сяомі та захисне скло на будь-яку модель. Це допомогає значно подовжити термін експлуатації пристрою.

Основні переваги смартфонів Xiaomi

Кожна нова модель може похизуватися новою начинкою та вдосконаленим дизайном. За всю історію свого існування компанія запустила декілька лінійок смартфонів: Mi, Mi Note, Redmi, Redmi Note та РОСО. У кожної лінійки є свої прихильники і як тільки виробник проголошує про закриття випуску певної моделі, вона отримує відгуки та прохання про її повернення на ринок.

Роблячи огляд мобільної продукції Сяомі можна виділити такі переваги сучасних смартфонів:

  • потужний акумулятор;
  • швидка зарядка;
  • великий об’єм вбудованої пам’яті;
  • наявність NFC;
  • гарна камера;
  • невелика ціна.


Також компанія-виробник не забуває про функції безпеки. В моделях нового покоління є можливість розблокування смартфону за допомогою відбитка пальця або сканування обличчя власника. Любителям фотосесій сподобаються варіанти з покращеними характеристиками камери. Зйомку чи фото можна вести навіть вночі, а для покращення якості в смартфон вбудовані мікро, макро та ширококутна камери.

Як вибрати потрібну модель?

Перш за все треба визначитися, для чого саме вам потрібен смартфон. Переглядаючи опис певного варіанту можна помітити на що саме виробник звертає особливу увагу. В деяких прайсах можуть так і зазначити: смартфон для геймерів, для фотолюбителів тощо. Звісно, при цьому важливо враховувати вартість товару.

Наступним етапом буде знайомство з його технічними характеристиками та відгуками інших людей. Можливо не вся інформація буде зрозумілою, тому важливо приділити час для її вивчення. В цьому можуть допомогти спеціалісти чи Інтернет. Як результат – ви будете краще орієнтуватися в технічних термінах та зможете придбати дійсно потрібний та якісний товар.

Варто зазначити, що в кожній моделі можуть бути свої мінуси. Але якщо ви бачите, що вони для вас не суттєві, то можна отримати додаткову інформацію у консультантів магазину. В більшості випадків на мобільну техніку дається гарантія. За цей час ви можете визначитися, чи дійсно вам підходить саме цей смартфон.

«Джерело: mobo.net.ua»

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 24.12.2020 | Переглядів: 1126 | сяоми, смартфон, телефон, Xiaomi

Читайте також на цю тему: