Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Про процедуру синус - ліфтингу в стоматології простою мовою

Автор: Олег Ковальский, 06.04.2021, 08:24:34 Про процедуру синус - ліфтингу в стоматології простою мовою
Лікування зубів – це не лише про відбілювання та вирівнювання. Щелепа є дуже складною системою, яка потребує якісного та професійного обстеження. Сучасна стоматологія дозволяє реалізувати чимало різноманітних операцій, зокрема, остеопластику. Даний вид оперативного втручання дозволяє збільшити об’єм кісткової тканини, а завдяки синус-ліфтингу, пацієнт зможе отримати якісний імплант, який повторюватиме зуб, який вилучили.

Процедура синус - ліфтингу може знадобитися, якщо у пацієнта виникла атрофія (руйнація) кістки. Це може бути вроджена патологія, втрата зубів, або вікова резорбція. У будь-якому з випадків, завдяки процедурі синус - ліфтфнгу є можливість наростити кісткову тканину для встановлення імпланта.

Отримати консультацію щодо імплантації та нарощування кісткової тканини можна в клініці за посиланням https://www.amelsmart.com/services/hirurgichna-stomatologiya/sinus-lifting/. Тут ви знайдете не лише професійне лікування зубів та щелепи, а і корисний блог від спеціалістів. 

Що таке синус-ліфтинг?

Спробуємо пояснити, що це за процедура, простою мовою. Щелепа має кісткову тканину, до якої вкорінені зуби. Над кістковою тканиною є гайморові пазухи. Для того, щоб збільшити кістку, необхідно підняти дно гайморової пазухи. Розмір зазначених пазух у кожної людини різний, а з віком вони видозмінюються, найчастіше – збільшуються. Якщо людина тривалий час жила без бічних зубів, кістка зазнала атрофії, адже змінилося навантаження на щелепу. Ось тут і потрібна процедура синус - ліфтингу, адже якщо людина з часом все ж вирішила встановити імплант, для нього необхідна достатня кількість кісткової тканини.

Протипоказання до операції 

Якщо ви вирішили зробити процедуру синус - ліфтингу, обов’язково врахуйте протипоказання. Серед них виділяють наступні:
  • Аутоімунні захворювання;
  • Хвороби крові;
  • Злоякісні новоутворення;
  • Гостра форма гаймориту або хронічна форма;
  • Психічні розлади.

Під час консультації в стоматологічній клініці перед синус - ліфтингом, спеціаліст має обстежити пацієнта, переконатися в тому, що така процедура буде для нього безпечною. Безпосередньо, фахівець визначає стан здоров’я пацієнта та інформує його щодо протипоказань та самої операції. Тому важливо ретельно обирати стоматологічну клініку для лікування, оскільки від вашого вибору буде залежати результат і ваше здоров’я.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.04.2021 | Переглядів: 1042 | синус лифтинг, имплант, стоматология

Читайте також на цю тему: