Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як в малому та середньому бізнесі боротися за кращі таланти?

Автор: Егор Мокрицкий, 08.07.2021, 21:29:57 Як в малому та середньому бізнесі боротися за кращі таланти?

Всі зростаючі компанії та малі підприємства мають одну спільну рису: вони шукають кращих талантів. В цілому було б правильно припустити, що гроші - це те, що приваблює кращі таланти, але це не зовсім правильно. Насправді потенційні співробітники шукають набагато більше, ніж просто гроші та пільги.

Ось ключові фактори, які допоможуть вам наймати кращих кандидатів:

  • Зосередьтеся на культурі компанії


Найефективніший метод для малого і середнього бізнесу залучити кращі таланти - це зосередитися на корпоративній культурі. Створюючи зручне і доброзичливе робоче середовище, ви створите почуття приналежності, частиною якої люди хочуть бути, а співробітники зможуть більше зосередитися на своїй роботі, щоб підвищити свою продуктивність.

  • Заохочуйте швидке зростання


Малі підприємства менше бюрократизовані та багатогранні, ніж великі компанії, і зазвичай старанні співробітники жадають зростання. Невеликі компанії, які пропонують більше свободи для виконання різноманітних проєктів, велику гнучкість в навчанні на практиці та близькість до керівної команди, як правило, залучають більше співробітників.

  • Хороше управління людськими ресурсами


Рекрутери малого і середнього бізнесу повинні прагнути розуміти цілі співробітників під час співбесіди. Важливо, щоб вони представляли собою компанію, яка піклується і піклується про добробут своїх співробітників.

  • Заохочуйте новаторські ідеї


Створюючи робоче середовище, яке дозволяє персоналу налаштовувати свою роль для використання своїх талантів, підвищує залученість і продуктивність співробітників - безпрограшний варіант для обох сторін.

  • Пропонуйте гнучкий графік


Малі підприємства можуть залучати таланти на важкодоступні посади, пропонуючи гнучкий графік, бонуси або додаткову відпустку.

  • Використовуйте соціальні мережі для поширення хороших новин


Хороші огляди на сайтах про вакансії про культуру малого бізнесу, приділяючи особливу увагу, можуть розкрити потрібні таланти. Соціальні мережі пропонують платформу, що дозволяє отримати задоволення від роботи в компанії, орієнтованої на своїх співробітників.

  • Підтримуйте хороше внутрішнє середовище.


Воно поширюється на наявність справедливої, послідовної політики та пільг, що відображають рівень співробітників, яких ви хочете залучити. Немає ніяких ярликів. Ставтеся до людей добре, і ваша репутація залучить кращих.

Щоб ваш бізнес піднявся на вершину і залучав кращих з кращих, коли мова йде про нових співробітників, вам необхідно показати, чим ваша компанія виділяється і що вона представляє, а також всі можливості, які вона може запропонувати.

А рекрутингове агентство ВІП Ейчар https://viphr.com.ua/ Вам допоможе в цьому, компанія надає не тільки послуги рекрутингу, а й налагоджує систему роботи всіх підрозділів, допомагає оптимізувати бізнес-процеси будь-якого бізнесу, а також створює і підтримує корпоративну культуру .

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.07.2021 | Переглядів: 1134 | трудоустройство, работа, бизнес

Читайте також на цю тему: