Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як відрізнити оригінальні AirPods від підробки?

Автор: Светлана Егорова, 22.07.2021, 19:30:27 Як відрізнити оригінальні AirPods від підробки?
AirPods найпопулярніші TWS навушники для власників техніки Apple. Завдяки екосистемі вони відмінно працюють з iPhone, iPad і MacBook. Навушники мають зручне управління, яке можна налаштувати і підтримку голосового помічника Siri. Технічні характеристики відповідають бренду - тому навушники відмінно звучать і працюють довгі роки. У них елегантний дизайн, зручна посадка і хороший мікрофон, тому бездротові навушники Apple дуже популярні. Однак купуючи дорогі навушники від світового бренду варто знати як не попастися на шахраїв. 

Як відрізнити оригінальні AirPods від підробки?

Сьогодні ми розповімо про декілька способів відрізнити оригінал.

Зовнішні відмінності

Перед тим як купити AirPods, варто звернути увагу на упаковку. Її колір повинен бути білим, і якщо помічаєте, що тон навушників і кейса не збігається - перед вами не продукт Apple. Еппловска упаковка виконана з жорсткого картону, тому на ній не повинно бути вм'ятин і пошкоджень, це також свідчить про фальшивку. Логотип і написи на коробці повинні бути чіткими, без помилок.  

Кейс і навушники виконані з гладкого пластика, який не ковзає і не має зовнішніх дефектів. Динаміки оригінальних навушників виконані з заліза, а на підроблених найчастіше з тканини. Також оригінальні навушники мають маркування "L" і "R", а у другого покоління на кожному навушнику серійний номер.

Низька вартість теж повинна насторожити. Елітна техніка не може дешево коштувати і якщо ціна нижче ринкової, а перед вами невідомий не сертифікований продавець, швидше за все дану покупку здійснювати не варто.

Відмінності в роботі

З'єднання оригінальних навушників з пристроєм відбувається дуже швидко і якщо це не так - перед вами не оригінал. При синхронізації вони визначаються "AirPods" і ніяк інакше. Підробка може складніше підключатися, швидко витрачати заряд, а зарядний порт працювати з перебоями. Оригінал швидко реагує на жести, повільно сідає і працює бездоганно.

Найнадійніший спосіб - серійний номер

Відшукати серійний номер можна на внутрішній частині кейса незалежно від моделі, будь у вас перше, друге покоління або Pro версія. Далі потрібно зайти на офіційний сайт Apple і вбити серійний номер вашого девайса. Якщо це підробка - даних про пристрій там не буде.

Якщо навушники вже підключені до смартфону перевірити оригінальність можна через настройки. «Налаштування» - «Основні» - «Інформація про пристрій» - AirPods. Далі в рядок введення введіть серійний номер і якщо на екрані не з'явиться інформації про пристрій - перед вами підробка.

Підсумок

Є кілька способів перевірити оригінальність AirPods, але найкращим рішенням буде купити їх у сертифікованого продавця. В інтернет-магазині SKAY.UA тільки оригінальна техніка за чесними цінами. У нас ви знайдете якісний товар і аксесуари з доставкою по всій Україні.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 22.07.2021 | Переглядів: 970 | девайс, наушники, AirPods

Читайте також на цю тему: