Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » crow » 2010 » Октябрь » 29
crow Відповідь

crow


Оценка: 2.7/5 Голосов: 12

Відповідь

29.10.2010, 00:58:29 6831 2.7 6

На деякі мої питання в який я просив викласти свою точку зору, людина мені відповіла.... так

Вечер добрый!
Я пожил за границей, посмотрел, как там избирают "слуг", как эти слуги на народ работают. Сравнил с тутошними порядками. Пришёл к нескольким выводам.
1. "Там" демократия - народ не только избирает "слуг", но и имеет реальные рычаги влияния на них, управления ими.
2. У нас - демократия - это ширма, которой прикрывают грызню промышленно-финансовых кланов. ВСЕ политики ими куплены. Все работают на них. На пересичных - плевать.
3. Хоть какая-то превалирующая ИДЕОЛОГИЧЕСКАЯ составляющая в работе есть только у коммунистов и националистов. Но националисты тутошние по риторике очень напоминают мне "тогдашних", с которыми воевали мой отец, мама и многие мои родственники.
4. Остаются - коммунисты. Я знал и знаю очень многих честных людей-коммунистов и ранее и сейчас абстрагируюсь от зажравшихся "вождей".
Сам я - беспартийный.
Удачи!
Мені дуже приємно було отримати від нього відповідь але це питання я б хотів багатьом людям задати з цього сайту я думаю вони б відповіли мені де що схоже, я відповів слідуючим текстом, де я намагався паксимально розкрити "глобально" мою позицію в яка дещо суперечна моєму співрозмовнику....

Питання, ви вказуєте на країни в яких по іншому вибирають, і політики в яких по іншому служать народу який їх обрав. Ну взагалі найкращими представниками таких країн будуть держави що є найбільш розвинутими, Новегія, Швейцарія, Німетчина, де окремо взята людина володіє правовими важілями впливу.
комунізм, це впринципі шлях яким шла наша країна разом з іншими досить довго, на протязі майже 70 років і яка на практиці показала що логічним завершенням її є розруха, як і багато інших людей ви скажете що то є не так що ранійше було по іншому все добре, тоді я запитую де та переломна точка після якої у людей що жили в комунізмі почався упадок, отак собі жили добре гармонічно а потім бац і відразу упадок. Я до чого веду, представте собі людину яка в певний момент життя почала курити, і вже через 5 років її норма складала 2 пачки в день, а вже через 15 років того куріння вона хронічно захворіла бронхітом, в неї вистачає розуму кинути курити, бо взагалі то воно очевидно від чого той бронхіт почався, але через рік після того як людина кинула палити вона досі ходить і відхаркує слиз зі своїх легень, і досі залишилася віддишка, і тут людина думає а ну я знову почну курити всерівно кашляю, ну менше як при курінні але всерівно майже так, та й коли починав курити я себе не так вже і погано відчував і за тролейбусамі іноді бігав без віддишки,.... або людина подумала по іншому .... вона бачила сусіда з підїзду навпроти який постійно вранці робив гімнастику, займався спортом і ходив постійно на процедури по закріпленню здоров*я, і вирішив спробувати все робити так як робить той спортсмен......... тепер тут питання скажіть мені будьласка тепер ваш вибір цієї людини !? і як по вашому що приведе до раку легень і що пришвидшить її одужання!?кожну букву і кожне слово з вище перерахованого я можу логічно на фактах довести, що наш даний стан життя є логічним продовженням того як ми жили вчора і останні 70 років, і країни які жили з нами разом але просто були не по голову, а по шию в гівні під назвою СССР і свого часу 1991 року звільнилися разом з нами вже тривалий час успішно розвиваються, можу довести на на прикладі, хоча я впевнений що ці країни ви і самі знаєте їх....

Як ви відповісте на мою точку зору, Ви це люди які мають такі ж погляди як і мій співрозмовник !? Всім хочу попередньо подякувати за відповідь, і якщо можна будь ласка інформативнійше так щоб повністю характеризувала вашу точку зору....

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
fedo
1 Леонид Иванович (fedo)   • 12:31:20, 02.11.2010 [Материал]

Разве так можно? - только в 6 строчках вступления - три "точки зору"... зациклился, что ли?
crow
2 kostya (crow)   • 13:16:42, 02.11.2010 [Материал]

ну це глобальні точки зору, я їх чув від багатьох людей, висловіть свою..
fedo
3 Леонид Иванович (fedo)   • 17:50:43, 02.11.2010 [Материал]

Глобальные? С ума сойти... Я говорил о другом: Вы же пишете для людей!
Так как можно так писать, что в шести строчках трижды повторяется "точка зору"? Посмотрите вступление на обложке. И внутри ещё несколько раз... Или Вы пишете только для себя, любимого? Текст, написанный для людей, не ДОЛЖЕН содержать повторов! Это дурной признак... Кроме этого, там никчемные повторы: "сперечаються" - "суперечки", "людинi" - "людей", "життя" - "живемо"... Надо учиться писать...
gridmoor
4 jaroslav (gridmoor)   • 22:02:16, 02.11.2010 [Материал]

Согласен, я даже весь текст не осилил.
crow
6 kostya (crow)   • 16:26:42, 03.11.2010 [Материал]

ви не зрозуміли суть звернення!? хрен його знає можливо я неправильно висловлюю свою думку
wizard
5 wizard (wizard)   • 22:48:43, 02.11.2010 [Материал]

многа букав на непанятнам языку


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо