Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Ноябрь » 18
asus Підприємці пригрозили Раді збройним повстанням

asus


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

Підприємці пригрозили Раді збройним повстанням

18.11.2010, 09:48:33 2049 2.3 6

Українські підприємці готові профінансувати цілі легіони професійних бійців, які зі зброєю відстоять у влади їхні права.

Союз підприємців і роботодавців Криму профінансує найманців для боротьби з владою за Податковий кодекс. Про це заявив президент Союзу підприємців і роботодавців Криму Олександр Дудко.

Коментуючи акцію протесту проти прийняття Податкового кодексу, в якій взяли участь 278 кримчан, Дудко пригрозив, що наступного разу у Києві збереться 2,5 мільйона людей.

"Ці люди готові на свої гроші фінансувати майбутнє своєї країни. Платити чесно податки, але при розумних законах... Ці люди в будь-який момент готові знайти по тисячі, дві тисячі доларів для того, щоб профінансувати професіоналів для боротьби за їхні права, а це близько 7 мільярдів доларів. На ці гроші можна легіони французькі найняти, щоб охолодити надто гарячі голови, які захочуть боротися з народом", - заявив підприємець.

Він підкреслив, що не закликає нікого до подібних дій, але цілком допускає такий варіант розвитку подій.

Нагадаємо, протести проти Податкового кодексу охопили всю Україну. 16 листопада українські підприємці почали масові акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Зокрема, у Києві зібралося не менше 30 тисяч мітингувальників.

Обурені підприємці закидали Верховну раду туалетним папером і помідорами та звернулися до президента Віктора Януковича з вимогою не ухвалювати документ. Втім, зупинити розгляд документу їм не вдалося.

Глава уряду Микола Азаров висловив своє задоволення з приводу мітингів і заявив, що акції протесту свідчать про наявність в Україні демократії.

Водночас, у Партії регіонів заявляли, що Віктор Янукович накладе вето на Податковий кодекс, якщо не буде знайдений компромісний варіант, що влаштовує як підприємців, так і Кабмін.

Прикреплённые изображения:
asus Підприємці пригрозили Раді збройним повстанням
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
ztman
1 Сергей (ztman)   • 14:31:12, 18.11.2010 [Материал]

Де можна ознайомитися зі змістом податкового кодексу?
І чим вони так не задоволені?
asus
3 Альберт (asus)   • 21:31:34, 18.11.2010 [Материал]

А ні де, покищо... вони його там в раді на зоду редагують і змінюють, тому покищо і немає сенсу шукати...
one
2 Один Житомирянин (one)   • 16:30:35, 18.11.2010 [Материал]

Это уже перебор.
asus
4 Альберт (asus)   • 21:32:36, 18.11.2010 [Материал]

А так гнобити і нищити власний народ це не перебор??? красти державне айно, купувати за наші кошти супер-дорогі вертольоти і залишати нас один на один з пробками це не перебор???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо