Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Декабрь » 3
asus Янукович: намети на Майдані демонтували через "новорічну йолку" (відео)

asus


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Янукович: намети на Майдані демонтували через "новорічну йолку" (відео)

03.12.2010, 18:46:36 3367 2.7 2

Президент підкреслив, що намети були прибрані за рішенням суду, а "новорічна йолка" встановлюється за рішенням Київської міської державної адміністрації.

Президент Віктор Янукович називає законним демонтаж спецзагонами міліції наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві, оскільки, за словами президента, на цьому місці "встановлюється новорічна йолка".

"Сьогодні в Києві на тому місці, де стояли палатки, мітингувальники, встановлюється новорічна (після довгої паузи – ред.) йолка, люди будуть скоро святкувати Новий рік (головну Новорічну ялинку країни на Майдані Незалежності в Києві встановлюють до Дня Святого Миколая, 19 грудня – ред.), а намети були прибрані за рішенням суду", - наголосив Янукович.

Також він додав, що підтримує бажання киян жити в спокої, в стабільній ситуації і зробить усе для того, щоб це відбувалось завжди, був гарний настрій", - сказав Янукович.

"Тим паче, я не бачу, як кажуть, приводу, щоб настрій був поганий. Намагання деяких політичних сил зіткнути державну владу з киянами не вдалося", - сказав президент.

Нагадаємо, 22 листопада на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набирання чинності Податковим кодексом.

30 листопада Віктор Янукович ухвалив рішення накласти вето на Податковий кодекс. Зокрема, він запропонував зберегти існуючу систему оподаткування малого бізнесу.

2 грудня парламент прийняв у новій редакції Податковий кодекс з урахуванням пропозицій глави держави.

В ніч на п'ятницю, 3 грудня, міліція демонтувала наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві. Правоохоронці виконували рішення суду, який заборонив проведення акцій протесту в центрі Києва.

Втім, протестувальників цей компроміс не влаштував, і вони пообіцяли продовжити масштабні акції протесту наступного тижня.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Дорогенька
1 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 20:24:02, 03.12.2010 [Материал]

ЙОЛКА ето наше фсьо!
Ми хараводи бум водить!
Не навколо палаток же, треба йолка...

Мля, шо за країна!
Шо за люди???

bobeg
2 Bogdan (bobeg)   • 13:53:56, 05.12.2010 [Материал]

Палатки , Йолка! хто у нас призедент:((((((((


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо