Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2011 » Февраль » 2
Дорогенька Янукович - почьотна бабка

Дорогенька


Оценка: 2.6/5 Голосов: 10

Янукович - почьотна бабка

02.02.2011, 22:23:15 3417 2.6 2

Людмила Янукович стала лідером організації "За права жінок похилого віку", а також ухвалено рішення про заснування благодійного фонду "Імені Людмили Янукович".


Першу леді країни Людмилу Янукович обрано почесною главою організації "За права жінок похилого віку".


Відповідне рішення було прийняте 2 лютого на всеукраїнському з'їзді Асамблеї організації. Таке рішення підтримали 174 з 200 делегатів місцевих осередків Асамблеї.

Відповідно до статуту асамблеї, після набуття цим рішенням чинності Людмила Янукович отримає право дорадчого голосу та постатейного вето рішень з'їзду Асамблеї.

Крім того, з'їздом ухвалено рішення про заснування благодійного фонду "Імені Людмили Янукович" за рахунок нещодавно затверджених надбавок до пенсій членів Асамблеї.

Як відомо, 27 січня біля будівлі адміністрації президента пройшов пікет на підтримку Людмили Янукович, який влаштувала асамблея "За права жінок похилого віку".

Акцію організувала асамблея "За права жінок похилого віку!". Як ідеться у прес-релізі організації, активісти вимагають "звільнення першої леді України з-під домашнього арешту від чоловіка-тирана".

Як відомо, Людмилу Янукович ніхто не бачив біля чоловіка з часів інаугурації. Янукович вкрай рідко з'являється на публіці з дружиною і не бере її з собою в закордонні поїздки.

За інформацією ЗМІ, Людмила Янукович проживає в Донецьку, тоді як сам президент – у резиденції Межигір'я під Києвом.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
sebast
1 sebast (sebast)   • 04:24:20, 03.02.2011 [Материал]

Ну, по крайней мере, "больницу будущего" она не строит.
Loki
2 Loki (Loki)   • 07:07:50, 03.02.2011 [Материал]

Да, Прэзидент сам по себе мало опозорился, нужна помощь «леди». Вот это будет тандем на светских раутах. Маразм помноженный на два. Даешь леди Л в высший свет!!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо