Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hoakina » 2011 » Июль » 8
Hoakina Купальські роси: лише враження

Hoakina


Оценка: 3.2/5 Голосов: 24

Купальські роси: лише враження

08.07.2011, 08:55:00 6064 3.2 6

Уже традиційно 6 липня в переддень Івана Купала в с. Немиринці Ружинського району відбувся фестиваль народної творчості "Купальські роси" і театралізоване дійство свята Івана Купала. На нього були запрошені майстрині об'єднання "WonderLand", в складі якого і я потрапила на це свято. Враження мої неоднозначні, але попри мій природний скептицизм, таки більше позитивні. Хоча б з огляду на те, який талановитий, щедрий і щирий наш народ. На фестивалі було багато цікавого, але через серйозне недопрацювання організаторів – відсутність афішок і флаєрів-програмок, не можу назвати точні назви і територіальну приналежність всіх учасників. Тому тільки враження. Найперше – від чудової місцини і пишної природи. Свято відбувалось у природному амфітеатрі, що полого спускається до озера, біля якого знаходилась сцена. Сподобались народні хорові колективи з автентичним співом і колоритним репертуаром (не менш колоритним вбранням). Було багато атракціонів для дітей і самих дітей – однозначно добре. Мали можливість спостерігати за фігурами вищого пілотажу, які виконував льотчик-ас, нажаль, неназваний ведучими, карколомні трюки якого я спочатку сприйняла за трюки літачка з радіокеруванням. Отак! Ще було багато народних майстрів з різноманітними виробами. Ще майстер-клас з гончарства. Ще ковалі. Грандіозне вогнище і не менш грандіозний салют. Саме театралізоване дійство справило суперечливе враження, організаторам варто було глибше вивчити етнографічні матеріали і уникнути еклектики. Потомлені у пошарпаному автобусі (народним майстрам, вироби яких викликали щире захоплення гостей фестивалю, дістався старий Ікарус) ми лише до другої ночі добралися додому, мабуть пізніше за всіх. Але воно того варте. Свято вийшло щире і гарне. При можливості, якщо традиція буде продовжена на наступний рік, раджу їхати самим і брати дітей. Враження будуть!

Прикреплённые изображения:
Hoakina Купальські роси: лише враження Hoakina Купальські роси: лише враження Hoakina Купальські роси: лише враження Hoakina Купальські роси: лише враження Hoakina Купальські роси: лише враження
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Tatka_я
1 Татьяна (Tatka_я)   • 18:13:59, 08.07.2011 [Материал]

Очень хотелось бы чтобы традиция эта имела продолжение))) если впечатления позитивные-это есть гуд! на первой фотке (надеюсь я таки не ошиблась)-весільний гурт "Чіп"-так они себя называют.Участвовали в "Україна має талант".тот дяденька,который с чем то вроде барабана поёт женским писклявым таким голосом)))
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 18:28:59, 08.07.2011 [Материал]

Они. Да, голос у дядечки не для слабонервных :) Я их впервые увидела, так как шоу не смотрела. Очень позитивные, особенно усатый, он их руководитель ИМХО.
Янушевич
4 Дмитрий Янушевич (Янушевич)   • 19:10:36, 08.07.2011 [Материал]

Согласен ... Видел по телевиденью... Мы, слов"янские народы, умеем погулять от души!
medina
5 Елена Николаевна (medina)   • 21:27:16, 08.07.2011 [Материал]

А я стояла далеко и все выискивала взглядом женщину, которая поет... и так и не нашла! А, оказалось, - это мужчина
Янушевич
6 Дмитрий Янушевич (Янушевич)   • 08:39:28, 09.07.2011 [Материал]

Мдаа, ваша группа " ЧИП " меня удивила....) Редкосный голос для мужчины)
Sandra
2 Sandra (Sandra)   • 18:20:07, 08.07.2011 [Материал]

Красиво. А сегодня в Вертокиевке тоже проходит какое-то театрализированное представление, посвященное дню Ивана Купалы. А я забыла.....:(((


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо