Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Сентябрь » 4
voin Телепрограма "Максимум в Україні" у Житомирі. Викрито резонансний злочин

voin


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Телепрограма "Максимум в Україні" у Житомирі. Викрито резонансний злочин

04.09.2011, 16:23:54 2316 3.7 5

1 вересня 2011 року, розслідуючи резонансний злочин, телепрограма «Максимум в Україні» відвідала Житомир

 Розслідуванню передував  матеріал:

 
З’ясувалось,  що за димовою завісою розмов про пенсійну реформу і боротьбу з корупцією спритні ділки від влади крадуть  гроші  в особливо великих розмірах з Пенсійного фонду України, точніше, з усіх його відділень і управлінь!
 
Злочинна схема надзвичайно проста. У державі працюють сотні, а може й тисячі районних, міських, обласних управлінь Пенсійного фонду України. З 1 лютого 2011 року всіх начальників місцевих управлінь у примусовому порядку зобов’язали укласти договори з непримітною київською конторою «Роги й ратиці», яку шахраї, замилюючи народу очі, гучно називають державним підприємством «Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України»».
 
Згідно з  договорами,  фірмочка почала дорого продавати  всім місцевим управлінням пенсійного фонду ... їхніх же водіїв і прибиральниць! Для здійснення афери ці дві категорії місцевих штатних працівників  формально приписали до «Рогів і ратиць» у Києві, і шахраї почали робити вигляд, нібито надають якісь послуги по організації роботи цих самих водіїв і прибиральниць, хоча ті як працювали у своїх відділеннях, так і працюють досі. Тобто, послуги ділків виявилися фіктивними. Зате гроші, які місцеві відділення Пенсійного фонду перераховують ділкам, справжні.
 
Пропоную для всенародного огляду один з так званих актів приймання – передачі наданих послуг, з якого методом простого арифметичного підрахунку виходить, що коли, наприклад, водій, який працює у місцевому відділку Пенсійного фонду України рахувався б безпосередньо за місцем своєї роботи, а не у конторі «Роги та ратиці», то він коштував би бюджету на сьогоднішній день щонайбільше 3044 гривень 81 копійку. (2225,25 + 819,56 податків).
 
Махінатори ж продають водіїв за ціною 4895 гривень 26 копійок кожного. Всі  накрутки на загальну суму  1850 гривеь  45 копійок з чоловіка – це чистий навар шахраїв лише з однієї душі лише за один місяць! На кожній  прибиральниці також наварюють  не менше  двох тисяч гривень (вартість цього живого товару  комбінатори оцінили у 4 тисячі гривень щомісяця). (згодом з'ясувалось, що розмір вкрадених коштів значно більший - авт.)
 

 
Лише з одного відділення крадуть щомісячно біля 4 тисяч гривень!  Кожна область України має в середньому 25 – 30 місцевих відділень Пенсійного Фонду. Мені поки що відомо про здійснення цієї масштабної афери у трьох великих українських областях, у кожній з яких – одне обласне, декілька міських і десятки районних управлінь. Якщо 4 тисячі грн.(крадіжка з одного відділення щомісяця) помножити  на середню умовну  цифру 27 (кількість відділень в одній області), то вийде вже приблизно 108 тисяч гривень щомісяця з однієї області!!! З трьох областей злодюги цуплять не менше 324 тисяч гривень за один тільки раз! За шість місяців поточного року вже вкрадено майже 2 мільйони (300024 х 6) бюджетних коштів шляхом відмивання їх через підставну контору! Причому, так званий «Державний інформаційний центр…» ще зверху накручує і лупить з усіх пенсійних відділень податок на додану вартість. А уявіть собі, що злодії накрили цим шахрайством всю Україну? І наварюють не лише на водіях і прибиральницях... Оце так розмах!
 
А влада ж обіцяла народу України, що більше не буде красти і поборе корупцію в державі!
 
Хто у нас «смотрящій» за Пенсійним фондом? Невже один Тигіпко?
У чиї нечисті руки спрямовані ці грошові потоки?
 
Красти в пенсіонерів – остання ступінь морального занепаду влади.  Ганьба!
 
Після публікації статті почали надходити повідомлення про таке ж саме шахрайство і з інших областей України.
 
Якщо продовжити підрахунки, то вимальовується жахлива картина, яка може призвести до народного повстання і повалення режиму злодіїв. В Україні нараховується 24 області, 490 районів, 118 районів у містах і на додачу 14 районів в АР Крим. Здійснивши нескладні підрахунки, отримаємо цифру майже у 12 мільйонів гривень щомісяця!
 
А скільки ще подібних оборудок проводять на теренах України злодії - чиновники?
 
Післямова

Чому я розмістив для всенародного огляду саме цей "Акт"? По - перше, тому що він про моїх земляків. По-друге, цей шедевр свідчить про масштабність пограбування - в інших областях  України через фіктивні зарплатні водіїв, прибиральниць та інших службовців крадуть грошей набагато більше! По - третє, бандитами надактивно проводиться слідство на тему, яким чином відбувся виток "секретної" злодійсько-службової інформації. Шукайте, шукайте, панове! Потім відбудеться виток і про злочин, і про саме "слідство".
 
До речі, всі області України злодії "накрити" ще не встигли, але процес продовжується
 
22.08.2011      РЕЗОНАНС:

ВІДЕО http://youtu.be/8uUfk33pJR4

24.08.2011р. 00 год. 30 хв.
З телефонного номера 067-338-55-06 подзвонила жіночка — секретар Управління Пенсійного фонду Баранівського району, дійова особа з відеоролика, і вмовляла : «Богом прошу, зніміть з інтернету цей матеріал! Богом прошу!» Можливо, її вже катують? Те, що вона піддається тиску, є постраждалою і, можливо, нею хтось вміло маніпулює, не викликає сумніву. Також мені здається, що цій людині дійсно загрожує неабияка небезпека.
Я не маю права поховати цю публікацію, бо вона є повідомленням про злочин.

01 вересня 2011 року.
 До Житомира оперативно прибула знімальна група телепрограми «Максимум в Україні», під час роботи якої інформація про злочин не тільки підтвердилася, але з'ясувалося, що гроші з пенсійних фондів крадуть у ще більших розмірах. І зажерливі чиновники чомусь почуваються досить впевнено...
Особливо великі розміри, державні установи, бюджетні кошти, злочинне угрупування, загроза безпеці України ...
Тоді чому мовчить Служба Безпеки України? Пушок на рильці заважає?

Агов, СБУ! ГПУ! Слідство буде, чи нехай крадуть?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
ryto
1 oleg (ryto)   • 16:34:51, 04.09.2011 [Материал]

о чем? в двух словах...
voin
2 Виктор Котенко (voin)   • 16:38:45, 04.09.2011 [Материал]

Могу только в трёх буквах
Трамплинчик
3 Высокий Трамплинчик (Трамплинчик)   • 19:04:28, 04.09.2011 [Материал]

Весело. А хто організатор? Київські чи наші (обласні) "мужі"?
mighty
4 Сергей (mighty)   • 08:54:01, 05.09.2011 [Материал]

У меня даже слов нет, наши чиновники уже настолько страх потеряли, что придумывают такие тупые схемы. С другой стороны, это показывает, насколько обмельчал наш чиновник, насколько он туп, раз уж думает что такой способ можно использовать для выкачивания денег.
Arina
5 Arina (Arina)   • 11:45:08, 05.09.2011 [Материал]

"Також мені здається, що цій людині дійсно загрожує неабияка небезпека. "
и номер телефона оставили... что бы найти её было проще


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо