Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Сентябрь » 15
voin Журналіста залякують правоохоронними органами за розголошення інформації про

voin


Оценка: 2.8/5 Голосов: 4

Журналіста залякують правоохоронними органами за розголошення інформації про "Політічєскіє допроснікі"

15.09.2011, 17:57:28 1899 2.8 3

Сьогодні, 15 вересня, отримав загрозливого листа з Києва від СЕБ Банку про те, що якщо не опублікую спростування на мою інтернет - статтю про "Політичні допросники" у 10-денний термін, то банкіри звернуться до правоохоронних органів і  до суду. З великим задоволенням попередньо запрошую всіх бажаючих до суду над журналістом. Подробиці будуть повідомлені додатково (Це реакція мстивої "контори" на викриття злочину у Пенсійному фонді України та на інші публікації) http://zhzh.info/publ/21-1-0-3704
 

Я дуже вдячний керівникам СЕБ Банку за таку приємну звістку, що надає мені та іншим опозиціонерам унікальну можливість знову повернутися до надзвичайно важливої теми про політичні переслідування, корупцію в правоохоронних органах, а також про гендлювання цим комерційним банком інформацією про клієнтів. В кінці листа в.о. голови правління ПУАТ СЕБ Банку Тамара Котляр лякає журналіста правоохоронними органами, що є досить показовим. Саме ці органи, які бояться викривання, на протязі кількох років намагаються штучно "підігнати" журналіста хоча б під якусь кримінальну статтю - економічну, політичну, тощо, та перешкоджають моїй діяльності.
 Цей свіженький перл "органів" в парі з банком мене надзвичайно тішить, бо свідчить про те, що у замовників і виконавців цькування журналіста горить земля під ногами, а у їхніх мізках розумових звивин не побільшало. Я вже їм відкрито пропонував вбити мене, як вбили Гію Гонгадзе, тому що іншої можливості затикнути мені рота не існує. (незабаром будуть оприлюднені відеозаписи зовнішнього спостереження - авт.)

 

Ну, що ж, спростування - так спростування.

Панове, вам довго чекати не доведеться.

Тільки потім не засмучуйтесь ...

Skandinaviska Enskilda Banken (читается Скандинависка эншильда банкен) — один из крупнейших банков Швеции. Входит в банковскую группу SEB Group. Штаб-квартира — в Стокгольме.
Банк контролируется шведским семейством Валленбергов.

Председатель совета директоров — Маркус Валленберг (Marcus Wallenberg), управляющий директор и президент — Анника Фалкенгрен (Annika Falkengren).

Надеюсь, мировая общественность вскоре узнает о реакции владельцев и руководителей банка на политические и иные эксперименты их украинских представителей



Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
GuyFawkes
1 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 22:46:34, 15.09.2011 [Материал]

Это тупые клерки фигню пишут.
voin
2 Виктор Котенко (voin)   • 22:58:46, 15.09.2011 [Материал]

По поручению пишут ...
voin
3 Виктор Котенко (voin)   • 05:45:32, 16.09.2011 [Материал]

Готовим судебные иски к банку - за "политику", нарушение клиентских договоров и т.п.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо